Selamat bercuti.... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 15 November 2013

2
Komen

Selamat bercuti....

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 15 November 2013@4:27 PTG | Filed under

~ Assalamualaikum ~

Selamat bercuti buat anak2 yg esok dah start cuti hujung tahun.Bagi stgh pantai 
timur dah start hari niekan bercuti.
Bagi ibu bapa plk mesti dah ada yg merancang nak bawa anak2 pergi 
berjln sempena cuti sklh niekan.
Kitaorg x tahu lg,dan xde planning pun,klu blk kpg tu dah biasalahkan.
Cuti sklh nie anak2 hanya kat rumah sementara ibu bapanya bekerja.
Tgklah keadaan nanti diorg nie nak duduk kpg ke apa,
klu duduk kpg nanti  takut plk menyusahkan neneknya di kpg.......

Inilah kek yg kak Nurul sempat buat utk Izzat plk,
hari nie kelasnya ada jamuan perpisahan.
Kak Nurul sempat bakar kek aje mlm tadi dan paginya baru 
kak Nurul sapu fresh cream atasnya,itu pun fresh cream yg lebih dari 
buat kek kakak hari tu,x sempat nak pukul fresh cream yg baru.
Atasnya kak nurul tabur coklat rice aje....
Jadilah kan Izzat.


2 ulasan:

Nurfaezah Abdullah berkata...

simple tapi nampak menyelerakan :D

eMMe berkata...

Selamat bercuti, n selamat makan kek, kak Nurul rajin la buat kek..huhuhu.. bile la saya dpt buat kek ni, hehhee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink