Happy 12th anniversary | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 25 Mei 2012

33
Komen

Happy 12th anniversary

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 25 Mei 2012@11:03 PG | Filed under
Assalamualaikum.........

Baru ada kesempatan aku nak update blog yg
almost one week so are dusty,fuhhh tiup sikit bg
habuk tu hilang dan bg semangat plk rajin update lepas nie.
25 Mei lepas is anniversary of  my wedding ke 12.
Hari tu aku ada update entry tp aku save dulu
sbb masa tu  iolls OTW ke Ipoh.x kisahlah x publish dulu
asalkan ada entry aku sempena 25 hb tu,kan.....
Pergi sana sbb hubby ada kerja dan sabtunya plk
ada jemputan kahwin anak kwn hubby.

Dah 12 tahun aku melayari kehidupan dgn hubby tersayang.
Ingatkan nak join segmen imbau kenangan saat sah menjadi miliknya
 yg mama mia buat pd hari anniversary nie,tp x sempatlah
sbb mama mia dah tutup awal sbb ada sbb tertentu.

Syukur alhamdulillah sbb aku dijodohkan dgn suami yg
amat memahami,wlpn pd mula2 kahwin dulu byk
juga perselisihan disbbkan aku rasa berpunca komunikasi.
Bagi aku bahasa yg aku gunakan lain maksud,dan dia plk
lain maksudnya tp lama2 kami berdua boleh sesuaikan dan
mula belajar masing2 punya budaya pasangan.

Tidak ada sambutan pun yg kita buat,cukuplah
sekadar ucapan dan harapan masing2 dgn pasangan.


Every year


Every year that i'm with you
Has been better than before;
It's hard for me to even think
How I could love you more.

Every year you're graced my life
Has been full of happiness;
I love your caring face,your voice,
Your tender,sweet caress.

Every year when this day comes,
I'm filled with love and pleasure;
Happy anniversary,Love,
My joy,My delight,My treasure.

By Joanna Fuchs

33 ulasan:

kakcik berkata...

Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan. Semakin jauh perjalanan mungkin semakin banyak liku yang perlu ditempuh. Semoga sentiasa sepakat dalam mencari arah yang terbaik. :)

~ yus ~ berkata...

Happy 12th anniversary nurul, moga terus berbahagia hingga ke hujung nyawa hendaknya...

Anum berkata...

selamat menyambut 12 tahun

eLL berkata...

tahniah akak.
Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan.
12 tahun, cukup matang kan. semoga bertambah-tambah bahagia hendaknya.

~Sweet Honesty~ berkata...

moga kekal hingga ke akhir hayat yea kak..(^_^)

ainnoraini berkata...

selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yg ke 12..

semoga bahagia selalu dan berkekalan hingga akhir hayat..

Masha Meisters berkata...

selamat ulang tahun perkahwinan. semoga Diberkati Allah

lelamaisara berkata...

happy anniversary kak...soga perkahwinan ini kekal hendaknye..:)

Daddy Ziyyad berkata...

selamat menyambut ulangtahun ke 12 perkahwinan...moga bahagia hingga ke syurga ..amennn :)

IntaNBerliaN berkata...

selamat ulangtahun yg ke 12 kak.. moga berbahagia selalu :-)

syiela berkata...

selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 12 kak.. lama tu.banyak yang di lalui.

moga perhubungan ini terus berkekalan dan berbahagia hingga ke akhir hayat

Norzie hany berkata...

Happy anniversary Nurul...semoga berkekalan jodoh dah di rahmati Allah dunia & akhirat.

Ibuhani berkata...

Happy anniversary..smoga keduanya diberkati Allah SWT dunia akhirat.

ieda berkata...

happy anniversary dik .. semoga kekal bahagia bersama selama2nya .. aminnnn ":)

Yumida berkata...

slmt ulg thn wed kak...wah..dh lamak ktk melayari bahtera umah tgga hooo..tahniah...hope ktk sekoga sntiasa dimurahkan rezeki n kekal bahagia...
kongsi tips umah tangga bahagia lok kak..hihi...

Masz Sidek berkata...

selamat ulang tahun perkawinan kak...
semoga jodoh ktk kekal bahagia dunia akhirat... :)

Lynn berkata...

Wah..dah 12 tahun kak..Tahniah..Lynn doakan kak dan suami bahagia dan kekal selamanya...semoga ikatan perkahwinan kak bertambah erat...amin...

Ibu Lala berkata...

Happy anniversary yang ke 12. Anniversry kiter pun hari ni jugak. Semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat.

Dieyna berkata...

Dieyna datang sini...

Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan kak.. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat ye... Salam kenal dari terengganu

Rinna berkata...

Selamat Ulangtahun perkahwinan.. Moga kalian berdua akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. Amin..

Tihara berkata...

happy annivesary..moga berbahagia selalu :)

~~zana@pb~~ berkata...

Selamat ulangtahun perkahwinn utk Nurul n suami. Moga kekal selamanya, takde celebrate tak bermakna kita tak bahagia kan?

eMMe berkata...

hepi belated aniversary, sori Kak, lambat beri ucapan kat Kak Naza.. moga sentiasa bahagia ke akhir hayat ye kak! Amin...........

Masya berkata...

hapy belated anniversary.. moga kekal keakhir hayat..... dah 12 tahun tentunya mcm2 pengalaman...

Saya Disini berkata...

salam perkenalan,,

h4ni3 berkata...

salam k.nurul
happy anniversary!
(belated).. :D

LYAfrina berkata...

selamat myambut ulangtahun ke 12...
satu tmpoh yang pnjang..moga mahligai ini kekal hingake akhir hayat..amin..

Asmara berkata...

selamat ulangtahun kak! moga terus berkekalan selamanya. amin..

MamaEma berkata...

selamat hari ulangtahun ke 12 kak...happy family..

Beautiful Salina berkata...

tahniah kak..happy anniversary..semoga bahagia hingga akhir hayat..

izan mama mia berkata...

selamat ulangtahun perkahwinan...laa sama lah kita dh 12 tahun kawen yer....
saya nk tutup cepat segmen tu sbb nak balik kg....hihihihi....sorry..next year kita buat lagi versi lain pulak yer...

9n0L4 berkata...

nak wish jugakkkkk. slmt ulangtahun ye. moge bahagia selalu. ;)

Che Rosliza Che mat berkata...

Selamat UlangTahun Prkahwinan....Semoga kekal hingga akhir hayat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink