Selasa, 10 Oktober 2017

Mesin basuh x boleh spin


~ Assalammualaikum ~

Semalam mesin basuh kak nurul tiba2 x blh spin,bila time spin je stop
dan dia isi air blk....dulu pun ade jugak mesin kak nurul x blh spin sbb ade benda
apa tah yg dlm tu patah dan mekanik tukar baru,time dia repair tu lah jumpa
duit syiling byk dlm mesin,disebabkan itu juga spin mesin basuh boleh problem.
Entry kak nurul mesin basuh di repair tu ada sini.

Dahlah hubby pg2 dah terbang ke sabah...nak tak nak terpaksalah kita sendiri jadi
mekaniknya.........hahahaha...
memang rasanya mesti duit syiling nie penyebabnya.
bukak blkng mesin,tgk blkngnya blurr mane nak cari duit syiling.
Last2 htr whatssap dgn hubby mane nak bukak nak tgk duit syiling dlm tu....
nasib baik hr tu hubby dah tgk mekanik bukak yg mane klu nak check duit syiling.

Alhamdulillah mesin dah boleh spin.....




Tgk,berapa byknya duit syiling ni patutlah saluran nak buang air tu block

Kak nurul zoom lg bhgn mana duit syiling tu berada,duit syiling tu ade di horse hitam tsbt



Ini plk bagi menjawab soalan saudara di atas,entry kak nurul tahun 2015 saudara nie tanye thn 2017 nie,duit syiling tu berada spt di gambar di atas.










P/S:
         Jenama mesin basuh kak nurul nie LG yea,klu mesin lain mungkin x sama kot part tu


1 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bagusnya ada entry sebegini
dapat ilmu
tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...