Hari jadi Izzyan ke 6 | ! My Lovely Family Blog !



Isnin, 8 Disember 2014

4
Komen

Hari jadi Izzyan ke 6

By Nazayiena Ayiena | Isnin, 8 Disember 2014@4:29 PTG | Filed under

~ Assalammualaikum ~

Balik kpg minggu lps,sempatlah celebrate birthday izzyan ke 6 thn.

Tapi 1 hb tu ayahnya belilah juga 1 slice cake kat kedai kek utk iyan.

Beli plan cupcake jgk,jd bila di rumah ada lg lebihan buttercream,kak nurul
pippinglah atas plain cupbake trsbt.

Beli satu large pizza dominos utk topup ada satu baucer yg regular free sbb
lmbt dilivery hr tu. Cukuplah utk 4 anak beranak,sbb si najmi dan izzat diorg
kat kpg......

Beli cake mcm itu pun dah mengembirakan hati anak,....yg akhir2 nie sibuk
bertanyakan bila dia punya birthday.

Di kpg plk  kita mkn2 kat ikan bakar di Tanjung Batu.........
Lama jgk x mkn ikan bakar.
Sambil tu bawa kek birthday Izzyan sekali.....
Keknya kak nurul sempat buat sendiri, dgn tema request Frozen........
Hanya kita saje yg celebrate,sbb family acik x blk,kak long lalu dpn
rumah dia,mcm xde org.........
So, kita sambutlah dgn kita2 aje.......








4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

Capt Pepatung berkata...

Salam BlogFlying ke sini.. Comel dan cantik wajah blog ni. Semoga berikan kekuatan dan semangat utk terus mm'blog..
captainpepatung.blogspot.com

Mona Lea berkata...

murah dahlah rm60. kamek beli tahun lepas yang besar rm90

adianiez AIDA berkata...

next month in shaa Allah bday syuhada nak tempah kek anna frosen la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink