"Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 3 Oktober 2014

2
Komen

"Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!"

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 3 Oktober 2014@4:58 PTG | Filed under

~ Assalammualaikum ~





Jom join Giveaway dari Aisya yg skrg nie sedang study di Jerman.
Syarat2nya

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blogJINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

Tarikh tutup:GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014

Jom join ramai2.

Kak nurul nak tag

1. FIFI
2. Emme



2 ulasan:

Yun Sing berkata...

Singgah follow sini dari GA yang sama :)

fadhil eda berkata...

singgah sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink