Redeem kod bar Drypers | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 25 Januari 2013

19
Komen

Redeem kod bar Drypers

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 25 Januari 2013@3:57 PTG | Filed under
~ Assalamualaikum ~




Salam jumaat semua buat kwn2.

Hari nie sempat isi borang penebusan mata Drypers.

Ada peluang tu jom kita sama2 redeem untuk dpt point
dan tukar dgn beberapa item yg dioffer.

Macam anak kak Nurul memang selesa pakai drypers jadi dia
punya barcode bars tu memang kak Nurul simpan dan ada 
peluang nak tebus camni masa tu digunakan.

Nak cari borang redeem tu buka je laman web drypers.
Selamat meredeem.........






19 ulasan:

Anum berkata...

great2

Nur farahiza berkata...

anak buah semua pakai petpet la pulak

Aju Mohit berkata...

kakkk!!!!! baru tahu bleh redeem ye? aju ni dari anak pertama smpi ke3 ni semua drypers, 8 tahun ko!! wah klu redeem byk dah hadiahnya waaaaaaa

MulutPayau berkata...

Bagus jugak tu.....

Tihara berkata...

barulah berbaloi kan kak :)

nabila berkata...

jimat. ;)

Kakzakie berkata...

Kakak dah tak guna ini semua Nurul. Anak-anak dah besar. Selamat menebus apa yg dapat... best kan bila dapat sesuatu yg kita kumpul dan tunggu-tunggu..

airis aries berkata...

Salam..anak airis dlu pkai pet2 jek,x der redeem2 nih,thanks follow airis

Ema Blog berkata...

baru tahu....selama ni asyik buang jer plastik drypers ni

putEri_sEmalu berkata...

owh baru tau drypers boleh redeem point..dah banyak buang plastik drypers.pasni kena collect juga la hihi..

Fiza Rahman berkata...

Tak redeem lagi nih.

izan mama mia berkata...

singgah hari khamis

CeqGu berkata...

Ala firas pkai mamipoko

Ujie berkata...

Dah byk dah tu..
Dpt redeem apa je kak?

Eima Sabran berkata...

Salam kenal, jejalan sini..kindly follow back.. :)

QA's ~ mamapapa berkata...

Wah2...dapai hadiah ape nti agknya...:)

ieda immi berkata...

huhuhu saya dah lama tinggal kak huhuh

Fifi Nadhrah berkata...

ala.. anak saye pakai pampers pakai basuh.. takde la bar code..

Mrs Velentine berkata...

Anak MV tak pakai drypers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink