Jumaat, 15 Februari 2013

Terima kasih Nua


~ Assalamualaikum ~



Salam jumaat buat kwn2 blogger semua.

Lamanya kak Nurul dah x update blog,lebih dua minggu.

Maaflah sbb sibuk keja dan mood rajin nak update ntah hilang ke mana.

Memang kak Nurul kagumlah dgn kwn2 blogger semua yg rajin
tiap2 hari update tu,dan ada stghnya dlm satu hari sampai
4 hingga 7 kali buat entry,rajin update satu hal dan idea2
nak menulis pun sentiasa ada je....... 'teringin juga nak camtukan!.

Oh ya,nie fm baru yg kak Nurul dpt dari adik kat opis nie.
Dia baru blk mkn angin kat London......
Kita nie bila plk nak sampai sana.
Tq Nua. 





6 ulasan:

aQu Mad berkata...

London ? wow jauh tu..

Rinna berkata...

Cantik FM tuh nurul.. :)

azieazah berkata...

Tapi blog awak cantik dan fancy, wpun jarang update.

Wahh FM London. Tak ramai orang ada tu.

Kesuma Angsana berkata...

wah bestnyer !

Tuan Juhaida berkata...

Wah bestnya dpt fridge magnet!cantik sgt blog ni

mama aryan berkata...

saya pun kdg2 xde idea nk menulis kak..
wah pg london tu bestnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...