Katak pakai baju. . . . | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 6 Julai 2012

20
Komen

Katak pakai baju. . . .

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 6 Julai 2012@12:04 PTG | Filed under
Assalamualaikum. . . . .

X tahulah mode minggu nie si Izzyan suka plk main
dgn patung katak kakaknya punya.
Selama nie terbiar je patung tu duduk kat bilik
 kakak di tingkat atas dgn ada koyak sikit
di bawak kaki si katak tu.
Sebab dah tgk dia suka main si katak tu jadi
mamanya jahitlah kaki si katak tu.
Siap main pakaikan si katak tu baju plk tau.
Dah pakaikan baju carilah plk pampers
pakaikan pampers plk dah.
Nasib baik pampers drypers skrg dia punya
pelekat tu dah diupgradekan boleh bukak
dan pasang blk,xlah membazir boleh pki
lg lepas main.
Budak2 niekan susah nak memahami diorg
sekejap suka benda nie,sekejap suka yg tu,
camtu jugalah Izzyan klu pegi nursery pg nie
bawa paper bag yg dlmnya ada kain tuala kecik
dan buku,bukannya xde beg sendiri yg dah aku belikan
tp dia suka bawa paper bag yg dah lusuh tu.
Macam2 fiilkan anak2. . . . . 

20 ulasan:

Kakzakie berkata...

Dia nak kongsi yg dia pakai dgn katak itulah ye Nurul. Anak... anak... ada saja idea dia nak main:)

miloais milo berkata...

comel!

budak2 ni memang cepat bosan... so sekejap suka mainan ni... kejap lagi mainan yg tu plak....

Lynn berkata...

budak memang cepatt bosan kan kak nurul..main sekejap pas tu campak ikut suke hati..nanti cari balik..hik hik..kat rumah lynn katak tu dah tercabut kepala...dikerjakan anak buah lelaki kat rumah tu..

Gumiho Princess berkata...

comel tul ank akk....pndi die mewn sorg2...

faraherda. razalan berkata...

Hehehehehehe...comellah baca peel die tu. Dahlah dienye pun cute.

=D

Tukang Karut berkata...

besonya katak!

Masya berkata...

hihihihi... gelak tgk..

Wanieys berkata...

comel la dia....hihihi main dgn patung katak yer

Zie berkata...

Betul tu sukar nk phm budk2 ni sebenarnya.. Hukhuk..

Tihara berkata...

TU NAMANYA KRETIF KAN :)

izan mama mia berkata...

heheh..siap pakaikan lampin tu..heh

izz iizza berkata...

diorg pun ada mood tu..:)

Acik Erna berkata...

assalam nurul..dah namanya anak2 kan..apa pun perangi masa kecik ni kita suka

Asmara berkata...

hehe... comel sangat!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

anak ila skrg asik blakon jadi katak pelikkk hihi

Hanis MY berkata...

Comelnya!

anisalya berkata...

suka katak hijau rupanya.

syiela berkata...

macam macam peel anak2 ni kan.. kdg2 kita pun tak faham

comelnya izzyan

ct rahani berkata...

so sweet la izzyan.. :)

9n0L4 berkata...

ingatkan katak betul tadi. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink