Nasal Polyps | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 24 April 2012

29
Komen

Nasal Polyps

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 24 April 2012@12:10 PTG | Filed under
Assalamualaikum.......
Hujung bulan lepas(tgk berapa lama baru nak update cite msk blog,
memang ketinggalan betul le....)
aku temankan Najmi pergi Hospital Putrajaya nie
untuk rawatan lanjut  sbb dlm hidung ada ketumbuhan spt belon.
Aku pegi sblh petang dan xdelah ramai sgt org.
Selepas register semua tunggulah giliran nombor kita dipanggil.
Ingatkan jumpa doktor tp hanya buat appoitment je,klu aku tahu
x pyh bawa dia aku pegi sorang2 je(dahlah ponteng ptg nie kafa)
Appoitmentnya hujung bulan tujuh nanti pukul 11.45 pg(nampaknya
hari tu le yg  sepatutnya ponteng just stghari je attend kelas pagi)

Aku agak je penyakit nie nasal polyps slps google dlm internet.
Mungkin penyakit nie x merbahaya sbb tu kot doktor 
yang sibuk  ataupun sbb x cukup doktor letak temujanji dlm 
3 bulan slps tu dan aku tgk dia punya belon dlm hidung tu
macam membesar je.Apatah lg klu dia flu berair dan
penuh je   dia punya hidung....
Nak pegi klinik swasta tp dah buat appoitment ngan dr kerajaan.
Malaslah nak cite byk dan nak tahu lebih lanjut
pasal nasal polyps nie refer sini...



Tgh tunggu nak jumpa dr,tp x jumpa pun just ambik tarikh appoitment....
Macam nie belon tumbuh dlm hidung najmi: pict.dr google

29 ulasan:

Anum berkata...

macam sakit je

Hanis Azla berkata...

akak pun ada nasal polyps tu.. teringat lagi waktu sekolah dulu, doktor suruh hembus atas cermin untuk tunjukkan benda tu.. mmg nampak wapnya satu besar dan satu kecil.. tp slps tu mmg takde rawatan susulan pun sehinggalah sekarang.. akak sendiri tak rasa sakit tapi selsema tu keraplah kena..

Tihara berkata...

hidung akk selalu je tersumbat..maybe ada jugak ke mende alah ni..leceh la nk g sepital ni..ms jaga mak sakit dlu, rasa cam menyampah denga service kat hospital ni tp dlm hati ni byk2 istigfar dan bersyukur selalu dgn apa yag kita dapat..hurmmm

syiela berkata...

salam...

kesian najmi.. hosp goment ni mmg lambat skit kak appointment dia.. kadang pergi di tunda lagi.. moga najmi terus dapat rawatan lepas ni..

fieda berkata...

adoii...sakit tak tu...

Bui Junaidi berkata...

ADUH,NGERI KMK NANGGA KAK..KESIAN NAJMI

ainnoraini berkata...

sabar ye kalau hosp..mmg mcm tu la menunggunya...
mudah-mudahan najmi cpt sembuh yee..

kakcik berkata...

Kakcik dah dua kali buat pembedahan buang polips2 tu... :(

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

kasihan nye..
moga cepat sembuh.. try la amalkan makan habatus sauda + madu..
minta doa ngn Allah..
Moga2 cepat sembuh, doa mak pada anak tak ada hijab.. Insyallah Allah terima
Pokok Manggis Depan Rumah

Kathy Tuah berkata...

kmk nangga jak dah rasa sakit, apatah agik najmi yg merasa..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

alahai ciannya dia..kalau buat ngn spital kerajaan terpaksala queue kan..pelik la kan malaysia ni kurang doktor ke

tq ya sudi singgah blog sy :)

izan mama mia berkata...

ala..ciannyer..moga cpt baik lepas dpt rawatan yer..

Masz Sidek berkata...

mesti sakit.. merahn jak rupanya...

wahida berkata...

festaim saya dgr penyakit ni kak...
apapun, semoga semuanya kembali normal..harap cepat sembuh...

Nazayiena berkata...

@Pokok Manggis Depan Rumah
Terima kasih atas petua yg diberi,Insya Allah akan diamalkan.

Salmiza berkata...

ala siannya najmi......x sakit ke tu...
Lama btl aptmennya...

JMR berkata...

ni nk kena operate ke akan sembuh dgn sndrnya ek

eita berkata...

sakit tak tu?...
harap2 takde perkara serius kan..

LYAfrina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LYAfrina berkata...

alahai.. kesian plok..moga xde y serius berlaku..n moga cpt2 smbuh..main dgn gov mmgleceh skit..mcm kes lya..gg ni skait teruk sgt dah..smpai kena ambik suntikan.. xkan nk suntik tiap2 hri nk hilang sakit kan.. nk tgu bln 5 ni utk xray..lmbt lg tuh..pastu operatenyer ntah ..xtau bila..

Zie berkata...

emm siannya dia mudahan cepat sembuh...
kesian kalau anak2 kecil dapat sakit.. sungguh kasihan..

Asmara berkata...

baru tau tntang penyakit ni. nasib tak merbahaya sgt kan. moga cepat sembuh ye.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata...

is singgah di malam hari ni (^___^)

Edy Zaidi berkata...

ya Allah..kesiannya..hope cepat sembuh la yer

Acik Erna berkata...

lamanya baru nak dapat jumpa doktor

Tanpa Nama berkata...

An excellent post, providing something good to read,it's just good to came across the post on hand sets and its features.
HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

Tanpa Nama berkata...

I love the web, simply just a moment back I was searching for a brand new pair of shoes and now I am here. So much info at the touch of a hand, it truly is simply incredible.

Tanpa Nama berkata...

I will bookmark your blog and have my kids check up here frequently. I'm very certain they will understand lots of new stuff here than anybody else.
HTTP://www.CoolMobilePhone.net

rayhan berkata...

Sakit x? Brp ari nak baik?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink