Gambar Family Day opisku........ | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 20 Disember 2011

6
Komen

Gambar Family Day opisku........

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 20 Disember 2011@1:08 PTG | Filed under

Assalamualaikum.........
Acctually family Day nie dah 6 bulan berlalu.......
Baru ada kesempatan upload gambar.ye ke baru ada kesempatan.....
Malas nak cite pjg2 layan tgk gambar jelah....
Family day opis nie aku join sbb aku punya unit diwajibkan
attend kursus bg unit aku dan dah pegi kursus tu pegi sekali 
family day.Diadakan kat Puteri Resort,Melaka di Tanjung Kalebang.
Dah balik Melaka nie jadi aku balik kpg le sekali,
'Menyelam sambil minum air' le katakan.  


 Acara pembukaan badut mengelongsor dan kibarkan bena family day.
 Habis acara perasmian acara berebut belon utk anak di dlm kolam(x ambik gambar...)


 ni plk acara kat pantai...

 Najmi dan kakak main kasut Phua Chu Kang


nie plk utk anak bwh 7 thn,berebut gula2....



 Izzyan main pasir.......
Najmi turut ikut acara tarik tali.





6 ulasan:

~ yus ~ berkata...

wah! menarik acara pembukaannya..) ada badut tu, siapa jadi badut?..:)

Acik Erna berkata...

banyak acaranya Naz..mesti budak2 suka sangat tu..

syiela berkata...

mesti badut tu dikerumuni oleh kanak2 bila sampai bawah :)

wahida berkata...

meriahnya...
masa family day ofis hubby hari tu pun ada acara rebut gula2 tu...hehe...

Nazayiena berkata...

@~ yus ~
Badut tu tempah kat resort tu.....budak2lah paling suka mengusik badut tu.

So Shy Lady berkata...

ofis hb pun ada organise family day kt resort tu. akk suka acara sukaneka mcm ni....rlease tension kan ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink