Rabu, 24 Ogos 2011

Kad raya ku terima.....




Ni dah puasa yg ke 24 hari.........
Setakat nie aku baru dpt 4 kad raya je......
yelah camne nak dpt kad raya diri sendiri pun x htr lg kad raya dgn org.....


ni kiriman dr.Yus di Johor.

dr Edy Johor juga...

dr Lya Terengganu

dr Masni Syafie, klang

dr Juanita,tetikusrusak.net







4 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

selamat hari raya kak..tahun ni kita belum sempat nk buat kad raya..

~ yus ~ berkata...

Selamat hari raya nurul. Terharunya siap tepek kat entri lagi kad yus tu...hehe. TQ...

Maaf Zahir dan Batin ya...

Masni Syafie berkata...

selamat hari raya...
datang la umah saya n amik kad dr saye yer..hehe

Edy Zaidi berkata...

smart betul kad no 2 tu...hehe..:p

thanks sudi tepek kad raya edy kat blog ni...selamat hari raya yer..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...