Khamis, 23 Jun 2011

Camne nak buang widget nie dlm blog kita????

Assalamualaikum.............

Hari nie byk masa aku buangkan sbb nak buang widget love
di sblh kiri blogku ini.......
skrg nie aku dah x suka widget 2 dan berhasrat nak buangnya
tp x blh............dah cari kat design memang xde kot html bg
widget tsbt......mana kod widget tsbt bersembunyi??????
aku dah check kat template design pun xde.....
heeee geramnya(dulu bukan main mengatal ltk widget 2,
skrg geram plk x leh buang).....padan muka aku....
nak tukar template lain takut dan malas semua banner
yg dah buat 2 plk hilang.............
Tolong kawan2 camne nak buat nie........

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...