Mudahnya dgn Konstar Master Chopper | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 18 Mac 2015

6
Komen

Mudahnya dgn Konstar Master Chopper

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 18 Mac 2015@4:48 PTG | Filed under

~ Assalammualaikum ~

Nampaknya hubby kak nurul skrg dah suka2 sgt rancangan Go Shop di astro....
Setakat nie dia dah beli Al-Quran digital tu dgn chopper di bwh.
Tiap tgk brg yg diorg promote tu,mesti tanya ngan kak nurul,nak beli x?
Klu kak nurul memang le nak beli semua tu....
Tapi fulus dia fulus kak nurul jgk....
Banyak lg brg lain yg lebih penting utk diutamakan!!

Hari tu dia beli Konstar Master Chopper Set,order 2 sekali sbb MIL
nak juga.....bolehlah mencepat utk kita memotong bawang dan sebagainya.

Dpt2,terus try buat nasi goreng udang kering,....

Smlm kak nurul buat sandwich......cptnya potong bwg dan cili,
klu x mesti dah meleleh air mata sambil potong bwg dan cili,
halusnya blm tentu lg....

So memudahkan kerja anda........

Kwn2  mesti jugak ada yg dah beli online di Go Shop ini.....
Sapa yg dah beli Steam Q Iron?
best, mudah dan cepat x bila guna?





potong bwg besar dan merah ngan cili utk buat inti sanwich

dah tu gaul ngan isi tuna dan mayonis,siap....tp gambar sanwich malas nak ambil

6 ulasan:

Muji Anto berkata...

http://en.miui.com/home.php?mod=space&uid=3128752, https://forums.oneplus.net/members/19gambarawekmelayu.583337/

iryanty ahamad berkata...

macam best je..kat umah punya ada yg jnis kecik
.leh lah lepas ni wat kopok lekor..

sudipVSsenduk berkata...

pun teringin nak dapatkan Steam Q iron tu...

hainom OKje berkata...

Pernah tengok channel tu. Suami okje tak lut dek iklan NA hihi.... Tp mcm menarik pulak benda tu. Pengganti lesunglah ni yek

mardiana abu darin berkata...

Diana pun ada...tapi comel je...chopper keluaran Tupperware...sangat mudah, cepat....jimat kan masaaaa

nzismail berkata...

Product pertama saya Steam Q iron, saya dapati sgt susah utk digunakan, tak macam demo di TV, berat dan lenguh tgn. Sekarang tak yakin nak beli lain product Go Shop. Bagi Konstar ni..dlm customer Q&A, saya dapati mereka tak sediakan spare parts, jadi jika ada parts rosak,macam mana nak guna lagi??. That is unacceptable &not good customer support!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink