CPUV Pertamaku | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 3 Mei 2013

15
Komen

CPUV Pertamaku

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 3 Mei 2013@4:03 PTG | Filed under

~ Assalamualaikum ~


Salam jumaat buat semua kwn2.Semoga ceria selalu.Tinggal sehari je lg
kita akan mengundi dlm pilihanraya ke 13.Semoga kwn2 bijak memilih
calon yg nak dipangkah nanti.

Setelah hampir 4 thn kak Nurul berblog ini adalah kali pertama dpt cpuv dr mr nuff.
Itu pun dah tamat atau ME cuma dpt satu sen saja,(jgn ketawa ya kwn2 dgn jumlahnya itu)
Wlpn jumlahnya cuma sbyk tu tapi kak Nurul x kisah sbb matlamat asal nak berblog
bukannya nak dpt imbuhan cuma nak menulis dan berkongsi ngan kwn2
cerita dlm menghadapi cabaran membesarkan anak2 dan hal2 kerja.

CPUV tu kak Nurul tgk tarikh 22 april lepas dan minggu tu kak Nurul memang xde
pun post sebarang  entry,begitu juga bw,memang padanlah xde dpt amount yg
byk,cukuplah sekadar cpuv singgah je di blog ini.

Oleh itu rajin2 update blog dan bw,sbb kita x tahu bila mr nuff tu nak beri kita
cpuv atau cpc yea x........





15 ulasan:

Ratu Hatiku berkata...

Alhamdulillah... tahniah :)

Ujie berkata...

Kak, sama sebijik mcm saya la ni. Dah le yg pertama, sampai ati 1sen je...

Kesuma Angsana berkata...

tahniah yer !

Nurzakiah Hanum berkata...

singgah petang :)

fairus mohamad noor berkata...

KIH3..sama gak cam saya punya..dah la pestaim dpt cpuv..1 sen je..kebetulan pulak masa tarikh tu saya xde updet entri pape

Khalilah MNor berkata...

Satu sen pun ada nilai kak. Tapi dengar-dengar cerita ramai dapat CPUV tetiba dah credited. Padahal sebelum tu tak tau pun :)

Fiza Rahman berkata...

Tahniah.

nurbijen berkata...

Ok la tu kak nurul... merasa juga dapat BE :)
Insya Allah, ada la rezeki lagi lepas ni.. teruskan menulis, suka baca celoteh kak nurul :)

MulutPayau berkata...

Tak pe..sikit2 lama2 jadi bukit....teruskan menulis....

Aju Mohit berkata...

tahniah kak, takpe teruskan berblogging kak

Mimie Najib berkata...

tahniah kak.. =)

*selamat mengundi kak..

Riedaffya ibrahim berkata...

xpe kak..teruskn berblog sampai lebam..

Rai Ourkizuna berkata...

sikit sikit lama lama jadi bukit kak.. hehe..

Myra Jay berkata...

Apapun tahniah ye.. Moga masyukk lepas ni..

Belajar dari pengalaman kan :D

Mimie Najib berkata...

kak nurul, ramai juga yang dapat cpuv women march dengan amaun tu.. mybe nuff saja nak tambahkan skit duit tabung kut..hehe.. saya pun dapat juga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink