Burger King | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 9 Mei 2013

10
Komen

Burger King

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 9 Mei 2013@12:37 PTG | Filed under

~ Assalamualaikum ~

Smlm beli kupon burger king nie,RM25.....

Dengan pakai kupon tu boleh beli satu percuma satu.

Rasanya berbaloi x?

Sbb kak Nurul sblm nie memang x pernah lg mkn
burger king nie.sedap ke x?

Kupon nie valid spi sept.nanti.

Pernah x kwn2 beli kupon camni?





10 ulasan:

CeqGu berkata...

cikgu pun baru jer try makan burger king ni...boleh tahan gak la rasanya....tapi tak tahan tang harga....mahal lorrr

Daddy Ziyyad berkata...

Berbaloi baloi tu!

Sebenarnya, Burger King antara burger yg sedap..selain dari Carl's Junior...kat mana beli kupon tu?

eMMe berkata...

Salam Kak Nurul, boleh tak saya tulis kat komen je, hehehe... maaf yea... jgn marah...hehehe...

Saya nak join Bloglist Jun - Septt. 2013 kak Nurul.......

harap saya terpilih... terima kasih...

Tihara berkata...

saya pun sekali tak pernah try burger king ni kak
:)

Ujie berkata...

Sejak boikot MC D, mmg BK pilihan saya. Saya suka sbb ada burger daging blackpepper.

Penah beli sekali kupon tu, tapi mcm tak berbaloi sbb promo yg ada kat premis BK tu lagi menjimatkan. Maybe tengok pd apa yg ditawarkan, dan apa yg kita nak makan.

nurbijen berkata...

burger BK memang sedap.. rasanya dah berbaloi tu :)

eLL berkata...

insya allah semoga dipermudahkan semuanya ye

eLL berkata...

alamak, salah box. hehe. saya tak pernah makan lagi Burger King kak. sedap ye? hehe

Nora Karim berkata...

eh kupon cam tu bukan selalu dpt free ke? saya tak pernah beli... rajin juga makan BK... french chic dia sedap.. yummy...

Mimie Najib berkata...

ada juga orang datang pej. jual kupon tu..saya tak beli pun..sebab tak selalu makan bnda2 camtu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink