Hepi belated besday hubby..... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 22 Februari 2013

5
Komen

Hepi belated besday hubby.....

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 22 Februari 2013@5:20 PTG | Filed under

~ Assalamualaikum ~


Selamat hari lahir buat hubby.

Semoga panjang umur,murah rezeki,kesihatan yg baik dan sentiasa Allah rahmati.

Sebenarnya birthday hubby 11 Febuari hari tu,kak Nurul
baru nak update masuk blog hari nie,huhuhu......


Xde sambutan just mkn kek yg kak Nurul buat sendiri hari tu.
Buat kek red velvet tapi x berapa nak jadi sbb bantat.
Jadi kak Nurul top up dgn kek mocca plk jadi tinggi sikitlah kek tu.
Layer atas  bwh kek red velvet,tghnya kek mocca.





Potongan antara layer pun x sama besar sbb kek x naik dgn jayanya,siap hubby perli kenapa x pki
timbang air nak bagi sama besar layernya.Krim plk krin cheese.

5 ulasan:

izan mama mia berkata...

tapi nampak ok jer kek tuu...
hapy besday wat hubby akak

fairus mohamad noor berkata...

selamat hari lahir wat hubby akk..meriah nmpak..ok sgt dpt potong kek yg di buat dr hasil air tgn sendiri kan..

Aju Mohit berkata...

happy birthday buat asben akak, alamak cayalah buat kek sendiri ye, tingin nak makan red velvet nyum2

Nora Karim berkata...

Barakallahufiq... nampak ok je kek tu... heheh

Che Rosliza Che Mat berkata...

pandai akak buat kek...toping pun cantik...happy birthday untuk hubby akak...semoga sihat2 selalu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink