Cuci mata kat Nilai 3 | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 19 Februari 2013

12
Komen

Cuci mata kat Nilai 3

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 19 Februari 2013@3:10 PTG | Filed under

~ Assalamualaikum ~



Langsir kat rumah Kak Nurul dah nak siap separuh.

Itu pun jahit yg simple,luruss....

Time menjahit pun hari sabtu dan ahad je.

Hehehehe,tahu x siapa yg menjahit langsir rumah kak Nurul tu?

Tentulah hubby kak Nurul,memang dr dulu lg dia yg menjahit  langsir di rumah nie.

Awal thn hari tu pergi Nilai 3 cari lg kain langsir yg sama corak kak Nurul
dah beli nie.Masa beli hari tu beli kat Nagoya,nampaknya hubby kak Nurul
ukur kat sliding door ngam2 je,sepatutnya pakai tiga lembar kain
60 inci tu dan belah tghnya.Dah cari jugak kat Nagoya nampaknya corak tu 
dah habis dah.Cari kat Nilai 3 pun x jumpa juga corak nie.
Last2 kami korbankan langsir kat dapur kami gantikan dgn venetian Blind je.
Senang nak lap klu dah nampak berminyak tu.

So kat Nilai 3  tu xde beli apa2 je, cuma alas kaki,beg sklh si Izzat,masa tu dah
beli beg dia tp xde kocek tepi utk meletak botol air.(Itulah beli main ikut abg ngan kakak
 dia jenama SAC).Beli sekali beg sklh Izzyan. Selain dari tu nak teman MIL shopping di sini.



Rambang mata tgk kain langsir,tp sayang dah beli.......

Rasa2nya murah x  langsir yg dah readymade nie?

Cuci mata je pergi sini.

MIL

Letih berjln mkn kat gerai di situ.

Hubby nak buat kira2 berapa lagi kain langsir x cukup.Ingatkan nak ambik corak yg seakan2 sama.

Budak bam nie,minum order teh tarik macam org tua juga.

12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cantiknya

fairus mohamad noor berkata...

mmg rambang mata kalo pegi ke nilai 3 tu..standby duit je la..sume brg menarik&cantik2 kt sane.

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam kenal.Bestnya nyoping langsir kat nilai..byk pilihankn?


p/s:Dapatkn 3 saiz PEMANGGANG AJAIB dgn harga yg murah..harga promosi sekarang..seblm TAWARAN BERAKHIR!

Kesuma Angsana berkata...

seronok tu kalau ke nilai 3

mama aryan berkata...

pandai hubby kak nurul menjahit ye..
dah lama tak ke nilai 3 ni,cantik2 langsirnya ye

nurbijen berkata...

wah banyaknya pilihan langsir kat sana... tak pernah lagi jejak kaki ke sana...

salam ukhwah dari Bradford :)

ieda immi berkata...

cantik
rambang mata
saya juga x pernah sampai kak uhuh

awjan berkata...

bestnye..cikwa plan lg 2 thn br nak ada umah sendiri..tp skrg ni pun mcm2 dah duk pikir..nk design langsir camner haha

Cho Zila berkata...

kita dulu gi nilai beli kain kusyen.. okler banyak pilihan... suka gak kalau gi situ

wan nurul hezrina abd halim berkata...

lama berkurun nurul tak ke nilai3.mmg kalau g juling mata kan kak??

Bitt (double IS) berkata...

ok shopping situ? baru2 ni member kata harga dah mahal skit...tapi cantik :)

hainom OKje berkata...

Ohh...ni yg ckp gi Nilai 3 tu eh...mmg syokkan cuci mata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink