Happy Belated Birthday IZZYAN | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 14 Disember 2012

29
Komen

Happy Belated Birthday IZZYAN

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 14 Disember 2012@10:03 PG | Filed under
~ Assalamualaikum ~

Salam jumaat buat semua rakan2 blogger.
Tanggal 1 Disember lepas ialah tarikh lahir Izzyan.
Dah genap 4 thn anak mama nie dan klu nak dpt
adik baru memanglah sesuai yg amat sgt jarak waktu itu.
Tapi kak Nurul rasa belum bersedia lg wlpn ada niat
di hati nak tambah lg seorang  bunga hati kak Nurul 
ngan hubby. Umur dah semakin meningkat dan byk perkara
yg nak fikir nie klu nak ada bb baru,kena bersedia dr semua
aspekkan........ dah mula melalut wlpn sebenarnya entry pasal 
birthday Iyan.

Sempena birthday Iyan Kak Nurul buat kek Bluberry cheese buat dia.
Dahlah resepi yg kak Nurul dulu pernah  buat tu hilang, terpaksalah 
google cari resepi baru pilih2 yg mana rasanya mudah dibuat dan sedap.
Jadi kak Nurul ada jumpa 2 versi kek bluberry cheese
nie ada yg baked dan bon baked. Kak Nurul buat yg baked utk birthday
Iyan dan non baked tu kek utk sempena org yg nak bersunat.

"Selamat Hari Lahir yang Ke-4 buat Iyan
Semoga jadi anak yang solehah dan anak yg baik.
Semoga kesihatan yg baik sentiasa.......Amin."





Nak potong terus kek nie dah xnak tunggu esok,jadi mkn kek ajelah yea.

Semua ada kecuali family acik

Alang dukung dia sempena umurnya genap 4 thn.......

Kek Blueberry Cheese

29 ulasan:

Anum berkata...

selamat hari lahir

fairus mohamad noor berkata...

sedapnyer kek tu..selamat hari lahir

Rinna berkata...

Epy Besday Iyan..yg ke 4 tahun.. Moga membesar menjadi anak yang solehah yer..

Sedapnyaa tgk blueberry kek tuh.. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

waaaaa..... blueberry cheese!!

whhh lupa plak nak wish hpy birthday.. hehe


happy birthday buat si comel Iyan :)

Mimie berkata...

happy belated birthday

Myra Jay berkata...

Happy belated besday dear Izzyan, moga membesar menjadi anak yang solehah :D

Masya berkata...

selamat hari lahir ....
semoga dipanjangkan umur izzyan

Cho Zila berkata...

ehm best besday kek dia dari air tangan ibunyer.. selamat hari jadi..

Mas Zull berkata...

assalamualaikum nazayiena....selamat hari lahir...:)

ros_reeza berkata...

Happy belated besday... sedapnya nampak kek tu, kak...

hainom OKje berkata...

Hepy Bezday Iyan semoga jadi anak yg solehah...

Teringin nak buat cheese kek ni tapi tak pernah tercapai!

gadisBunga™ berkata...

comel pose izzyan masa alang dia dukung tuh! happy belated birthday yangg.. ;D

QA's ~ mamapapa berkata...

epi besday izzyan :)

qemaishak berkata...

happy birthday iyan..moga jadi anak yang baik & cemerlang dunia akhirat:)

MulutPayau berkata...

selamat hari lahir cayang...moga jadi anak yg solehah...

Riedaffya ibrahim berkata...

akak...jelesnye tgk kek akak.....cantik..bagi resepi kak...toping tu cantik aje..

Cikgu Ma berkata...

selamat hari lahir izzyan ^_^

Afasz berkata...

sedap nye kek.

hepi besday izzyan :D

Kakzakie berkata...

Happy belated birthday sayang. Dah 4 tahun ye Nurul - mesti Nurul rasa bagai baru lagi melahirkannya kan. Itulah cepat aje dah jadi anak dara comel.

Kesuma Angsana berkata...

epy belated birthday ye

syiela berkata...

terliur tengok kek tu... selamat hari lahir izzyan...

Daddy Ziyyad berkata...

Happy belated birthday buat Iyan...moga jadi anak yg solehah...

Boleh aja tambah sorang lagi tu...hihihih..

fieda berkata...

olo..sedapnyer kek tu..selamat hari lahir izzyan..

Aju Mohit berkata...

happy belated birthday izzyan, semoga pjg umur n murah rezeki, kamu cute sangat ;)

Mrs Velentine berkata...

happy birthday /..sedap kek..

Kathy Tuah berkata...

hepi belated besday Izzyan!kek ya nyaman jak rupa..

*kmk minggu lepas dah di perak.. tapi bok smpat updated blog..hihi..

Mimie berkata...

singgah sini lg...sedap kek blueberry nih

lelamaisara berkata...

happy birthday:)

QA's ~ mamapapa berkata...

Wah..pndainya k'nurul buat kek..hepi bday izzyan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink