Semoga dapat | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 19 Oktober 2012

33
Komen

Semoga dapat

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 19 Oktober 2012@10:01 PG | Filed under
~ Assalamualaikum ~

Salam jumaat  buat semua kwn2.

Pagi tadi kak Nurul dah htr satu permohonan untuk sklh tadika
Izzyan.Apply kat taska dpn opis kak Nurul je dulu.
Borangnya baru klr hari selasa  tu dan hari nie last day 
hantar dia punya application. Borang yg kak Nurul ambik tu
pun dah bil. yg ke163 borang.Kak Nurul suka taska nie
sbb ramai kwn kak Nurul yg htr anak kat situ ckp bagus
dr segi akademiknya.Antara syarat nak htr anak situ
mesti x pki pampers lg,huhuhu.....syukur alhamdulillah Izzyan
skrg dah x pki pampers tp yg satu kak Nurul risau sbb dia
waktu tido pki lg,klu di taska tghari diorg nie mesti tidokan.
Jadi start weekend nie nak latih dia tido x yah pkai pampers.
Selain tu  lg yg kak Nurul risau jgk dia nie ckp masih lg pelat
yg teramat sgt,takut plk nanti cikgu2 sana x faham apa
yg dia ckp.nie dah berangan je dpt htr taska tu.
Doakan ya kwn2 kak semoga Izzyan dpt sklh situ.
Sbb dekat dgn opis,yuran bulanannya pun rendah berbanding
dgn taska yg kak Nurul dah survey sblm nie.




Borang yg telah siap diisi.

Mesti ada gambar 4 keping.Nie gambar hubby ambik sendiri
pagi smlm sblm kitaorg pegi taskanya.Bila kak Nurul tgk gambar
nie kak Nurul gelak sbb besarnya kelapa iyan,.....
Ayah x pandai lg ambik gambar nie.
Ibu2 bapa2 inilah jadi bila anak2 mkn x cuci tgn.

33 ulasan:

Anum berkata...

insyaallah

adyna berkata...

adib pun thn depan 5thn baru btl2 pra..sekarang dia menumpang dkt prasekolah je

Tihara berkata...

as salam,,

insya Allah moga semuanya dimudahkan Allah S.W.T

:: Mrs.Eady :: berkata...

comel jek :)

Ujie berkata...

oh..ada gak syarat tak pakai pampers lagi. ^_^

gambar tu mesti amik lebih tinggi dari izyan, tu yg kepala nampak besar.

Rai Ourkizuna berkata...

aah..memang ada syarat tak pakai diapers tu kan..dengar akak ipar saya cakap pun macam tu.. insya allah izyan akan ok je..

lizz berkata...

salam...waa dah nak sekolah yer iyyan...moga dapat kesekolah yer...anak pelat tu mungkin sekolah nanti dier ok...

Nens Collection berkata...

amek sedirik gambar pandainyer..;)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

insyaallah..mudah-mudahan..dapat laa sekolah tu yerk...

are_lin@yu berkata...

pndainya dia dk diam2 tgkp gmbr..hihi..nti dpt rmai kwn ;-)

~~*Lady Salwa*~~ berkata...

Anak saya yang sulung sekarang ni belajar kat tadika Nasyrah la... Tapi kat bawah office saya je.. Adik dia lak taska nasyrah...

Memang bagus tadika ni sebab anak saya yang sulung tu, umur 4 tahun dah pandai baca perkataan yang ringkas2... Iqra' pun dah buku 2...

Banyak jugak doa yang dah boleh hafal... hadis2 nabi la... macam2 la... Pendek kata memang sangat berbaloi & puas hati... :)

qemaishak berkata...

InsyaAllah, moga dapat.

Qaseh Suhaida berkata...

tadika dekat dgn office senang...kalo ada apa2 emergency pun senang.

hainom OKje berkata...

Taska utk 5 tahun ke?.... Alah tak yah risau....insyaalah nanti ok le tu....tapi OKje fahaam perasaan seorang ibu!

ct rahani berkata...

senang klu dekat ngan tempat kejekan kak.. sy doakan semoga Allah permudahkan urusan akak.. amin..

Aju Mohit berkata...

semoga dipermudahkan ye kak, alahai cumelnya, nak gi skolah dah ye hehehehe

Kesuma Angsana berkata...

moga dipermudahkan semua nye ye!

LiYa HaNiF :: berkata...

liya pun dok pening nak hantar tadika mana tuk qalesya thn depan... aduhaiii

Wak Gelas™ berkata...

muga2 dptla tuu.. aminn

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

insyallah boleh dapat punya

Acik Erna berkata...

assalam nurul..insyaallah..ad rezeki nurul dan anak nanti

Nora Karim berkata...

comeinya walaupun serius! (^_^)

gadisBunga™ berkata...

dapat tuhhh....

MulutPayau berkata...

insyaAllah...semoga dapat....

rieda_ffya berkata...

comei pic iyan tu..semoga berjaya nanti..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Insyaallah semoga semuanya dipermudahkan

syiela berkata...

InsyaAllah.. harapnya dapat nanti.. bab pelat jgn risau kak nurul.. Iqbal pun masa saya hantar hr tu pelat juga.. tapi kini agak kurang dah pelatnya :)

m.u.l.a.n berkata...

insyA dapat tu..

wahida berkata...

tak pe kak, walau pelat pun...dah sekolah sok kang, hilang la sikit2 pelat dia tu...

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Insyallah.. Dapat sekolah kat situ..

wan nurul hezrina berkata...

insyaallah kak kalau ada rezeki mesti bleh bersekolah kat situ.merahpun time tido pakai lagi pempes..

Sue berkata...

Cutenya dia.....dh nk sekolah dh...

sal ya berkata...

insyaAllah... ada la rezeki Izzyan kat situ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink