SEGMEN: MOOD RAYA BELUM HABIS LAGI! | ! My Lovely Family Blog !



Isnin, 27 Ogos 2012

27
Komen

SEGMEN: MOOD RAYA BELUM HABIS LAGI!

By Nazayiena Ayiena | Isnin, 27 Ogos 2012@4:22 PTG | Filed under
Nak join sila klik di atas.
Tarikh tutup:12 thg mlm nie.

Mood raya belum habis lagi sbb ramai lagi rumah
saudara mara yg blm sempat dikunjungi.

Jom join ramai2......

27 ulasan:

syiela berkata...

gud luck kak nurul..
meriahnya :)

cik yuyu berkata...

woww.. anyway.. TQ join this segmen.. :)

rieda_ffya berkata...

gud luck kak..

Mr. Firdaus Windey berkata...

dah follow sini dari segmen sama..
jom support saya

http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

Ros berkata...

Assalamualaikum Nazayiena,

Selamat hari raya dari kak Ros,good luck!

MulutPayau berkata...

Wahh meriahnya..
good luck Nurul...

Masz Sidek berkata...

good luck kak...

mood raya kmk pun masih juak...
sampey ke opis kmk makey baju raya... hehehe

Wanieys berkata...

gud luck kak

selamat hari raya maaf zahir batin :)

Ibuhani berkata...

Gd luck nurul!

IntaNBerliaN berkata...

haa t la, byk lg rumah yg blm berkunjung an.. mmg masih dlm mood raya :-)

Yuni Sulistyaningrum berkata...

Semoga kebahagiaan seperti suasana hari raya selalu menyelimuti Anda bersama orang2 yg anda sayangi.

gadisBunga™ berkata...

selamat menjoin!!

Mrs.BuduBilis berkata...

singgah sini dari segmen yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

m.u.l.a.n berkata...

Taqobbalallahu minna waminkum... Salam Syawal & Maaf Zahir Batin..

meriahnya semua.. i like..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata...

wah.. serba biru (^___^)

Mak Wardah berkata...

Salam. Lama tak singgah, gambar tu nampak sejuk aje.

Kasih Salina berkata...

salam lebaran dan selamat hari raya buat kak nurul..maaf zahir dan batin..saya pun masih nak berkunjung ke rumah kawan2..masih lagi mood raya..

wahida berkata...

mood raya mmg tak habis lagi ni...minggu ni dah start byk invitation open house...

gud luck akak!!

dela berkata...

good luck!

Papa Mifz berkata...

selamat hari raya...kelihatan ceria kesemuo nyer...:)

MrS. F!zA berkata...

gudluck kak!

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

selamat maju jaya ;-)

Cho Zila berkata...

memang semangat raya menebal tinggi...

ieda berkata...

gud luck dikk ;)

QasehnyaRania berkata...

selagi berada dalm bulan syawal.beraya je la
follow sini juga dan salam kenal

sal ya berkata...

suka tengok pic raya.

Deqla manjew berkata...

goos luck kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink