Dah 2 tahun berblog. . . . . | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 15 Jun 2012

26
Komen

Dah 2 tahun berblog. . . . .

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 15 Jun 2012@5:33 PTG | Filed under
Assalamualaikum . . . . . . .

Sedar x sedar dah 2 tahun aku berblog.Heppi anniversary 
 to my blog. Dah seminggu baru sempat buat entry,
bukannya apa tuan blognya sibuk berkursus
 minggu nie.Tgk tu "segala kenangan manis dan pahit"....
Tapi aku rasa klu pahit2 aku jarang nak share dlm blog nie
tp klu yg x puashati tu aku rasa selalu . . . . . . 
yg manis of courselah msk dlm blog 
buat kenangan diri sendiri . . . . . . .
Setelah dua tahun nie aku punya entry baru 252 post.
Lebih kurang sebulan ada 10 je entry aku buat.
Rajinkan aku update blog, huhuhu . . . . . .
X kisahlah aku berblog pun utk isi masa lapang
je klu bussy kerja memang sunyi sepi blog,
selain cari kenalan di alam maya . . . . . . 

26 ulasan:

Tihara berkata...

happy annivessary..jum beli kek :)

UmmiSyarni berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Acik Erna berkata...

selamat ulang tahun berblog..dan teruskan menulis.

izan mama mia berkata...

selamat ulg thn..moga lbh rajin menulis...heeeheee

ainnoraini berkata...

Sekejap jer dah 2 tahunkan...
Semoga usianya berpanjangan lagi..

MulutPayau berkata...

tahniah..selamat ulng tahun...teruskan menulis ya.....

Dieyna berkata...

happy aniversary...samalah kita baru dua tahun berblog

9n0L4 berkata...

slmt ulang tahun blog. tahniah. keep it up okehhh. ;)

Yumida berkata...

slmt ulang tahun berblog kak..yg manis kita kongsi bersama..bersama2 merasai kemanisan itu...

Sally Yatiey berkata...

Selamat ulang tahun berblogging :D hee

eLL berkata...

hepi aniversari 2 tahun ye kak. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

lebih kurang sama laa kita yerk...

semoga akak terus berblogging :)

ct rahani berkata...

happy anniversary utk blog akak.. keep on blogging.. :)

kak, jom join contest kt blog sy.. :)

Lynn berkata...

oh..da 2 tahun ye..da besar..dah boleh dapat adik..ek...apahal pulak nie..heheheheh...

Rai berkata...

selamat anniversary berblog.. da boleh cerai susu ni.. hehehe.. apa yg penting jgn putus asa menulis..

~ yus ~ berkata...

teruskan berblog ya nurul.....

syiela berkata...

kejap je masa berlalu dah 2 tahun... boleh tambah adik ni (tetib aje ^_^ )

eMMe berkata...

hepi aniversary kak Nurul... jap je kan 2 tahun... takpe kak, ada masa update je, mesti ade je yg dtg singgah n baca tau!

Hanis Azla berkata...

Alhamdulillah.. dah 2 tahun dah yer.. semoga terus seronok berblogging.. semoga persahabatan yang terjalin di alam maya ini berkekalan hendaknya.. insyaAllah..

Puan Gojes berkata...

hepi anibeseri kakak :)

Ujie berkata...

Tahniah!
Moga terus berblog ya..

Saya punya blog pun 'lahir' bln jun jugak. ujung bln ni genap setahun.

h4ni3 berkata...

keep it up.. :)

saya pulak tak ingat dah baper tahun ada blog tuh.. hehe

eita berkata...

aniversary ni..
ada makan2 tak...?
hehehhe

eintan nurfuzie berkata...

TAHNIAH2..KEEP WORK.. BERBLOG LAGI BOLEH!HUHU

IntaNBerliaN berkata...

wah.. dah 2 tahun.. tahniah.. lama jugak tu dr saya :-)

aizamia3 berkata...

bila dah makin lama, makin seronok dan dapat ramai kawan kan.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink