Progress Minggu nie.... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 4 November 2011

4
Komen

Progress Minggu nie....

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 4 November 2011@4:40 PTG | Filed under

Hai lama dah x update progress rumah ku ini....
Hari nie ada kesempatan aku updatelah tu pun yg dua minggu lps
punya sbb minggu lps kita org x blk dan diorg pun x buat apa2 kerja
lagi.Hari isnin lps diorg dah start blk dan tgh plasterlah minggu nie.



ni nanti utk ruang tamu.
Bahagian dapur,buat siap2 table top dan kabinet gantung
tu tunggulah dulu klu ada rezeki lebih.


nielah nanti bilik korang yea....




4 ulasan:

wahida berkata...

ish, saya lak tak sabar nak tunggu rumah ni siap...

Asmara berkata...

wah mesti tak sabar. :D

mummiey berkata...

wah...best nye dapat umah baru..sy plk yg x sbr menunggu umah ni siap..hehehe

MrS. F!zA berkata...

wahhh..ni kira 70% la kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink