Muffin Blueberry | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 23 November 2011

5
Komen

Muffin Blueberry

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 23 November 2011@4:56 PTG | Filed under
Assalamualaikum........
Bersiaran kembali setelah bercuti rehat 2 hari nie
dan balik kpg.....
Petang nie nak post gambar muffin yg buat minggu lepas.
Kali nie muffin aku jadi nampaknya.
Anak2 yg makan pun cakap sedap.
Nak tahu rahsianya?
Aku guna tepung segera muffin yg dah dicampur
dgn bahannya di kedai.
Aku cuma tambah minyak jagung,telur dan air sahaja.
Amacam,senang x......hehehe


dalamnya yg gebu....


5 ulasan:

So Shy Lady berkata...

oh ada yg sgera ke, ok jugak tu buat org yg jarang bake, t.mmbazir kan ;)

So Shy Lady berkata...

akk pun nxt year nk cari yg instant je, snang ;D

Asmara berkata...

Hihi.. Guna yg segera mmg sedap kdg tu kan. ;D

wahida berkata...

lor...sedapnyaaaaaaaaaa...
ni yg rasa nak pekena muffin Kenny Rogers ni...huhu...

MrS. F!zA berkata...

rajin akk buat muffin..muffin ni mmg feberet sy kak..tp msa tk pregnant lah..skrg ni sy alah ngan benda manis..hairan sgguh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink