Laksa Sarawakku..... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 19 Ogos 2011

0
Komen

Laksa Sarawakku.....

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 19 Ogos 2011@10:28 PG | Filed under


Salam Ramadhan yg ke 19 hari nie......

Dua hari lps aku masak laksa S'wak bawa kat opis......
aku masak sblm sahur dia punya kuah........
Memang dulu hasrat nak masak laksa S'wak nie
dan jamu kwn2 kat opis terutamanya utk Pn
Razia aku punya boss yg skrg nie mungkin dah
slmt bersalin hari nie Jumaat dia operation coz
bb songsang......sbb dulu waktu dia gi sibu aku
kirimkan dia bawa paste laksa sarawak tu jadi
dia ckplah x pernah mkn laksa s'wak nie.....jadi
aku nie yg pernah melalui keadaan macam dia
tu aku buatlah sambil utk kwn2 kat opis......
Cuma aku x sempat nak buat sblm puasa hari tu...

Dlm kul 1 tghri aku minta time off blk rumah nak
sediakan bahannya yg lain.....nasib baik sempat
bawa opis sblm kwn2 yg P1 tu blk.....
Gambar x sempat nak ambik.......hehehehe




Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink