Kolam Renang Presint 11 Putrajaya............ | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 13 April 2011

7
Komen

Kolam Renang Presint 11 Putrajaya............

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 13 April 2011@3:56 PTG | Filed under
Assalamualaikum...........
Kali nie nak n3 pasal kolam renang plk........hehehehe wlpn n3 nie kurasa dah basi
tp masa nie aku ada masa nak update blogku jadi aku mskkan ajelah.......
Dalam 2 minggu lps kot aku pg awak anak2 gi renang kolam nie......sblm nie waktu ptg
aku selalu bawak anak2 gi kolam yg open 2 berdekatan ngan foodcourt di Presint 9......
Anak2ku nie suka sgt nak gi kolam......x leh nak termula,mulalah tiap2 ptg nak ajak pg kolam.......
Di Presint 9 x kena byr,di Presint 11 nie kena byr start umur 3 thn ke atas......
klu kolam kecil RM1 dan kolam besar RM3......
Kolam Presint 11 nie time msk ada waktu2 tertentu.....

Jadual operasi kolam renang di Kompleks Kejiranan Presint 6, 9, 11 dan 16 adalah seperti berikut :

Sesi 1 : 9.00 pagi – 11 pagi
Sesi 2 : 1.00 petang – 3.00 petang
Sesi 3 : 5.00 petang – 7.00 petang
Sesi 4 : 8.00 malam – 10.00 malam


nak lbh tau info lg blhlah melawat laman rasmi Pusat Kejiranan Presint 11.

Layanlah pic.yg aku ambik waktu first gi kolam renang di Presint 11 nie yg dekat je kat rumah aku......




Izzyan dah hbs mandi dan nie di blk persalinan


7 ulasan:

~ yus ~ berkata...

wah! Malam pun ada operasi best tu. Kalau kat sini ada, yus dah ajak dah husband pergi..hehe

Keluargaku Syurgaku berkata...

@~ yus ~
aha...mlm dr kul 8 hingga 10....mlm2 pun ramai dtg coz siang bekerja dan x sempat nak pg sesi dr kul 5 hingga 7 ptg 2....

So Shy Lady berkata...

salam,

akak tgh survey swimming class utk anak...bdk2 hepi aje klau main air, kan ;)

Keluargaku Syurgaku berkata...

@So Shy Lady
Klu anak Nurul kat sklh diorg memang ada club renang.....

Nur Hanisah berkata...

Wajib pakai swimming suit ke?

Nazayiena Ayiena berkata...

@Nur Hanisah

Iya dik...

Unknown berkata...

Dalam die brape kaki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink