Kenduri Kahwin....... | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 13 April 2011

2
Komen

Kenduri Kahwin.......

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 13 April 2011@2:30 PTG | Filed under
assalamualaikum....
Minggu nie aku ngan family blk kpg........tujuan utama nak panggil org utk ukur tapak
tanahku.......Janji kul 9 pg ari sabtu lps......ingatkan nak blk mlm Jumaat 2......last2 lth
sgt lps blk keje jadi kita blklah pg sabtu 2........nasib baiklah sempat dr Putrajaya ke Melaka
dlm 9.30 pg sampai, org yg nak ukur tanah 2 dah tunggu kitaorg......
Ok ukur tapak tanah dah settle,tp rumah x diri2kan lg.......bila 2? InsyaAllah dlm thn
nie,plan dah submit kat arkitek dan Majlis Perbandaran Melaka......pas 2 tunggu laks
loan perumahan lulus.......klu 2 semua dah settle,pemaju 2 ckp sekejap je bina rumah
dlm 3 bln 2 dah blh siap........
Lagi aktiviti blk kpg hujung minggu nie kita pg rumah org kahwinlah......blh dikatakan
tiap2 minggu ade je majlis org kahwin kat kpg hubbyku nie......klu kpg aku nun jauh
di S'wak org kpg ku biasanya buat time2 lps raya dan lps Maulidulrasul......coz waktu
nie org yg bercuti lg ramai ada kat kpg,jadi buat masa 2 kira meriahlah majlis............
layanlah gambar org kpgku kahwin...........










2 ulasan:

~ yus ~ berkata...

Oo orang sarawak ya Nurul? Kg hubby di Melaka di mana tu?

Bestnya ada tanah boleh buat rumah sendiri besar2 sikit kan. Kami dah ada rumah semi D taman ni alhamdulillah dah, jadilah..

Keluargaku Syurgaku berkata...

@~ yus ~
Hubby Nurul org Telok Mas....jadi buat ruamah berdekatan je dkt rmh mak mertua.....kenapa Yus beli kat Johor,suami org sana ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink