Medan Selera Presint 9 dan 11 Putrajaya | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 3 September 2014

5
Komen

Medan Selera Presint 9 dan 11 Putrajaya

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 3 September 2014@2:20 PTG | Filed under

~ Assalammualaikum ~

Buat kwn2 yg duduk di Putrajaya Medan selera Presint 11 telah ditutup sementara bagi kerja2 penambahbaikan premis.Kalau sapa2 x tahu mana area medan selera nie,ianya terletak di Pusat Kejiranan
Presint 11,alaa' tak tahu lagi?......senang2  nak tahu,kat kolam renang tuelah!

Satu lagi Medan selera kat Presint 9 itu pun tutup sementara sbb sama perkara di atas.Medan selera nie senang orang nak cari sebab dekat dgn Poliklinik Kerajaan Presint 9,kak nurul pun mula2 dtg sini selalu jgk mkn sini,sbb masa tu x tahu lg mana kwsn medan selera yg lain.....
So mana tahu nanti kwn2 yg dah blk dr klinik tu,nak singgah sini utk menyamu selera.........sebulan nie masih tutup lagilah yea.

Sumber:Perbadanan Putrajaya


5 ulasan:

Kakcik Nur berkata...

Kena bawa bekallah, ya... :)

sal ya berkata...

Utk penambaikkan. Hrp2 terbaik la lps tu.

Ibu Lala berkata...

Selalu beli ns briyani kat putrajaya tu. Sedap.

Sayangku Zie berkata...

Mudahn cepat lah ye...sian peniaga tak dak tempat nak meniaga...

eMMe berkata...

yea tutup kak Nurul, sebulan tutup.. hurm.. saya pun kalo gi check up kat situ mesti lunch singgah kedai nasi campur abg kurus tu, sedap lauk kari dia.. mmg terbaik la kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink