Mini Pizza | ! My Lovely Family Blog !



Sabtu, 15 Mac 2014

9
Komen

Mini Pizza

By Nazayiena Ayiena | Sabtu, 15 Mac 2014@10:00 PG | Filed under

~ Assalammualaikum ~

Inilah mini pizza yg dah berjaya kak Nurul buat.Baru pertama kali meroti.
x berapa jadi sgt dan  kurang gebu.Tapi anak2 ckp semua sedap....
Ini yg membuatkan kak nurul x sabar nak meroti lagi.
Kak nurul uli pakai tangan,al maklumlah antara wish list tahun  nie nak BM
belum tercapai lagi.

Kak nurul buat roti nie rasanya 2 minggu lps..........baru hari nie nak buat entry,huhuhuhu......
Itu pun time anak2 dah tido kul 10.30 mlm.
sbb itulah dari mini pizza jadi satu pizza besar sbb malas nak buat kecik2 lg.dah ngantuk.
Esoknya bekallah buat anak2 ke sklh dan bawa pegi kerja.
Klu ada BM kan senang nak meroti,agak2 bilalah nak tercapai hasrat tu.








P/s: entry autopublish,sbb hari nie klu diizinkan Allah kak Nurul dan family dah di Teluk Kumbar,Penang.

9 ulasan:

MaMa MuRsYiD berkata...

perghh nampak sedap sgt..meleleh..

http://www.mamamursyid.blogspot.com/

Mimi Azirah berkata...

Huhhhh..cheese atas pizza tuh menggoda jiwa la...

Deq's Qienz berkata...

seedapppnya..mesti kalah piza hut ni..kalo buat sndiri buleh buh je apa sj y kite suka kan..cam besttt je buat sndiri..hehee thank tau perbetulkan date bsalin tu..sy suda ssalah maaaa..hehee

Aisy Nasiha berkata...

Best kalau biat piza sendiri..boleh letak apa2 bahan yang kita nak. Dah lama saya tak buat.. teringin buat juga bila tgk ni..

Ujie berkata...

Letih jari kan uli guna tgn. Saya baru 2x je buat piza uli tgn. Pastu tukar...piza guna wraps je..sng! :D

Rizziela berkata...

nampak sangat sedap

Ibu Lala berkata...

Teringin gak nak beli bm tu. Tapi tak rajin sgt nak membaking. Kang beli x guna syg je.

Mummydearie berkata...

Nampak sedap. Dah dua minggu kot saya berazam nak buat pizza. Barang dah siap beli. Tapi dok memikirkan part menguli ni yang asyik tertangguh. Dasar pemalas memang banyak aje alasan nak bagi :)

Maria Firdz berkata...

Teringinjuga nk menguli piza.. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink