Mesin basuh Toshiba in da house | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 7 Januari 2014

7
Komen

Mesin basuh Toshiba in da house

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 7 Januari 2014@8:30 PTG | Filed under

~ Assalammualaikum ~

Bila baca tajuk tu bukan main lagikan mcm nak menunjuk2....mcmlah hebat sgt
mesin basuh toshiba tu,yg org lain lagi lebih canggih mesin basuhnyakan......
bukannya apa sebenarnya sudah hampir 2 thn kak Nurul pindah masuk
rumah di kpg,baru skrg dapat membeli mesin basuh utk rumah nie. Selama nie
 jika balik kampung kak nurul 'menyewa' mesin basuh MIL aje,kadang2 tu klu 
dekat nak blk Putrajaya kak nurul bungkus bawa balik cuci di sini. Klu uniform
memang kak nurul cuci tgn je.


Klu sblm nie kak Nurul beli jenama Panasonic dan kali nie kak Nurul beli
jenama Toshiba utk 9 kg. warna pink lg.Dah ada kat rumah tu jadi kak nurul 
testlah cuci toto yg dah lama x cuci tu,biasalah mesin baru,mesti cuciannya memuaskan kita.
Utk promosi ini kak beli mesin basuh tu dapat pencuci breeze dan bekas
makanan nie. Masih banyak lagi rasanya yg x lengkap di rumah ini,tapi xdelah
terasa sgt sbb kitaorg bukannya menetap di sini sgt..........





7 ulasan:

Roha berkata...

hehe samalah brand lah mesin basuh kita toshiba,beza pada warna dan juga kg..:)
salam kenal..

fieda berkata...

9 kg baru la sedap sikit nak mebasuh kan..

Maria Firdz berkata...

wah.. blh cuci toto sndiri.. xyah hntr dobi klu dh 9kg ni...

Rinna berkata...

Waah cantik laa mesin basuh warna pink lagik..

Rai Ourkizuna berkata...

e'eh..toto tu corak macam toto kat rumah mak saya lah..hahaha.. ke situ pulak komennya ya..

Ibu Lala berkata...

Saya mmg pakai mesin basuh toshiba. Dah 10 tahun usia mesin basuh saya. Tahan lama.

Wahhh kaler pink lagi. Kelas gitu....mmg cantik..

fazianbatrisyia berkata...

sy pun guna jenama ni 10kg warna gold. byk nak basuh tak habis2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink