Anniversary yang ke 13 tahun....... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 5 Julai 2013

12
Komen

Anniversary yang ke 13 tahun.......

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 5 Julai 2013@8:30 PG | Filed under


~ Assalamualaikum ~


                   Walaupun dah terlewat nak post juga anniversary                   

   perkahwinan  kak Nurul dan suami yg ke 13 thn.(25 Mei 2000)
Kak Nurul pun x tahu camne thn nie boleh terlupa plk bila 
tiba hari tu. Sampai hubby yg dulu wishkan.........

Oh ya hari tu  perjlnn kitaorg blk kpg kak Nurul,tu yg kak Nurul
boleh terlupa maklumlah dah nak jumpa family  di sana,tapi klu ikutkan xleh
gunakan alasan tu,isteri siapalah nie.........

Semoga dengan bertambahnya tahun kita hidup bersama 
akan menjadi lebih dewasa dan tabah dlm melayari
 bahtera bersama di samping anak2
yang semakin membesar,bertambah berat lagi  tangunggjawab 
yang hendak dipikul bersama juga. Apa2 pun semoga keluarga yang
kita bina ini akan kekal bahagia selamanya...........Amin.






Terima kasih pada semua kwn2 yang pernah wish anniversary kak Nurul thn lepas
(anniversary ke12)












12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

selamat ulangtahun
semoga kekal selamanya

Ujie berkata...

HAPPY ANNIVERSARY kak, moga perkahwinan kekal bahagia.

*sweet je gambo berdua tu..^_~

Kakzakie berkata...

Moga terus diberkati Allah Nurul. Syukur 13 tahun dah kan..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

HAPPY ANNIVERSARY...semoga kebahgiaan terus brkekalan hingga ke akhir hayat.Aamiinnnn

Rinna berkata...

Selamat Ulangtahun.. yg ke 13 tahun.. Moga perkahwinan Nurul dan hubby kekal bahagia hingga ke akhir hayattt.. Aaaammmiin.. :)

Daddy Ziyyad berkata...

Happy Anniversary ya buat Kak Nurul & suami...Moga berbahagia hingga ke syurga..Insya Allah

nurbijen berkata...

Happy anniversary kak Nurul.... semoga terus berbahagia bersama suami dan anak-anak :)

Maria Firdz berkata...

tahniah.. moga kkl bhgia hga ke syurga..:)

Masya berkata...

alhamdulillah dah 13 tahun berlalu.. maaf lambat wish.. moga kekal kehujung nyawa...

syiela berkata...

happy anniversary.. moga kekal till jannah

Ibu Lala berkata...

Epi annibersary yg ke 13. Kiter baru yg ke 10.

fazianbatrisyia berkata...

Salam, Kak Nurul...apa khabar? Lambat pun lambat la..nak wish jugak "selamat ulangtahun perkahwinan" Bahagia selalu hingga ke syurga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink