1 Million Women Purple Walk dan Bantal Dumex Dugro baru | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 15 Mac 2013

12
Komen

1 Million Women Purple Walk dan Bantal Dumex Dugro baru

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 15 Mac 2013@11:22 PG | Filed under

~ Assalamualaikum ~


Salam jumaat penghulu segala hari buat kwn2 alam maya kak Nurul.

Sihat x hari nie?

Selamat berhari minggu buat kwn2 semua.

Atau pun kwn2 yg kat Putrajaya dan area berdekatan  nak join 


MAJLIS PELANCARAN 1MALAYSIA KOMUNITI PERWANI &
1 MILLION WOMEN PURPLE WALK 2013
17 MAC 2013 (AHAD)


1 Million Women Purple Walk


Kak Nurul x pegilah kot,wlpn minggu nie x blk kpg.
Oh ya smlm dpt parcel dr Dumex dan dlmnya ada bantal
Sungguh lembut bantalnya dan nak simpan opis ajelah, sbb klu 
bawa blk rumah mesti berebut diorg tu nanti,dahlah cuma satu aje.






12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

wow comelnya

Daddy Ziyyad berkata...

laaaaa...saya baru plan nak gi jalan2 area Putrajaya Ahad ni...nampak gayanya kena kensel la..mesti jem jalan kat sana pagi2 tu

MulutPayau berkata...

Comelnya bantal......

Mrs Velentine berkata...

saya pun pegi tp di kk..

Fiza Rahman berkata...

Cutenya bantal tu.

nurbijen berkata...

saya suka program lari2 mcm tu... bantal tu pun comel :)

izan mama mia berkata...

wah dapat bantal...boleehlah sendal lenguh belakang kat opis nanti

~Kak Nah Backyard (^_^)~ berkata...

salam ziarah sini =)

Cho Zila berkata...

bestnyer dapat bantall .. freekan..
teringin gak haritu nak join lariantu tapi tak bolehler pulak..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

NURULPUN BALIK KAMPUNG AKAK=)so mmg tak join lah tuh..wahhh nampak mmg best bantaltu=)

Ibuhani berkata...

comeii bantal dia!

Riedaffya ibrahim berkata...

sy pon x join 1 million women purple walk ni kak...busy gile..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink