Baru nak shaklee | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 6 November 2012

31
Komen

Baru nak shaklee

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 6 November 2012@10:58 PG | Filed under
~ Assalamualaikum ~

Minggu nie minggu terakhir anak2 sekolah.
Cuti sekolah nie planning nak khatankan si Najmi ngan si Izzat.
Hari tu dah byr deposit RM10 sorang kat klinik di kpg.
Macam mana agaknya nak jaga anak2 yg berkhatan nie ya.
My first experience nie,huhuhu......

Ok minggu nie jgk kak Nurul start mkn supplements shaklee.
Sbb member opis dia dealer jadi kak Nurul cuba juga.
Klu beli luar online tu memang rasa malas sikit,nie dah ada
dekat oklah tu.Kak Nurul ambik vitamin B Complex,C
dan alfafa.Alfafa diorg ckp sesuai utk kak Nurul nie yg 
selalu hidung tersumbat,ok kita cuba dulu.
Mkn shaklee nie nak kena minum byk air juga.Hari minggu
tu kak Nurul x byk minum air kena sembelit,huhuhu....
Semoga kesihatan lebih baik lps nie.



Tahu x ubat apa nie,si kakak tumpahkan ubat minda examo dlm keta,dia x beritahu
kak Nurul pun  2 hari lps tu baru kak Nurul perasaan kat bawah seat ada
sikit2 lps tu angkat kat bwh carpet lg ada byk, boleh mkn utk berapa minggu yg tertumpah tu,alahai kakak2....sayangnya 

31 ulasan:

Anum berkata...

good product

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

tersenyum saya, pragai anak2 kan kak..mcm2 teringat masa kecik2 dulu skrg baru rasa mak ayah kite rasa apa..

Kesuma Angsana berkata...

alahai kdg2 anak2 ni buat kita sakit jiwa jugaye hehehe

Teratak Hami berkata...

Saya pun baru today makan shaklee untuk milk booster. Ada 4 jenis. Harap2 Luqman dapat minum susu badan until 2 tahun.

Ujie berkata...

udah le examo tu mahal!
tapi nak buat camna..anak dah tak sengaja kan kak..:)

Nur farahiza berkata...

kak mahalkan produk nie , tapi mmg bagus kan

syiela berkata...

saya pun ambil set ni kak.. dulu saya saya ambil trial pack dulu pastu rasa ok saya beli baru beli botol besar camtu...

examo saya pun anak2 tumpahkan camni tapi kat lantai dalam rumah sayang kan huhuhu

IntaNBerliaN berkata...

shaklee mmg bagus :-)

ZalinZalina berkata...

saya pun dah ambik supplemen shaklee sebulan lebih...cumanya saya tambah vitamin c dan E...haritu stat ambik pun coz kena tekanan darah rendah...sekarang ni alhamdulillah dah sihat sepenuhnya...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

alahai sayangnya tertumpah tp takpela takde rezeki..kakak x sengaja

nnt try la supplemen Avail pulop hikhik

Bui Junaidi berkata...

ORG MADAH NANG BGS PRODUK TOK..SYG EH DH TUMPAH CMYA..HUHU

Tihara berkata...

saya tak penah try ubat2 apa2..jenis penakut..sayangnye ubat yg tumpah tu..tp nak wat cane kan..nk basuh dah tak boleh..

aizu's life berkata...

mber opis sy pernah gune shaklee, utk susu.. mmg berkesan :)
nnt akak leh try SD2 lak..kekal cantik, slim, cun.. heheh..
utk ksihatan, gune LIFELINE..
EXAMO tumpah ke.. sayangnyee.. bnda tu kne trus masuk mulutkan??

Kakzakie berkata...

Eh... banyak tu yg tumpah sayangnya. Boleh pulak dia tak beritahu ye...

rieda_ffya berkata...

wah..amik product tambahan ye...bagus la..

ieda berkata...

aah anak2 dah nak start cuti kan dik , akak pun ada plan nak bawa mereka ke KL .. hurmm duit layie ekek

hurmm akk pernah jadi ahli shaklee suatu ketika dulu .. tapi dah lama terkubur ;)

ct rahani berkata...

sy pun x der experience jaga anak berkhatan.. beberapa tahun lg turn sy pulak kak.. hehe..

sy guna product amway.. so far puas hati la.. :)

Aju Mohit berkata...

examo tu saya makan masa drjh 6 which is 19 years ago, shaklee tu makan masa breastfeed, okeh je ;)

izan mama mia berkata...

rama idok cerita kehebatan shaklee nih

adyna berkata...

dok dgr gak org ckp bagus..memang plan nak amik..tp tunggu dapat gaji sebab keje pun belum masuk lagi hehehe..

Kathy Tuah berkata...

wah, mcm bagus jak produk tok..

abah khalisha berkata...

bgs makan supplement ni..baik utk kesihatan..tp kena amalankan selalulah..ini biasanya manusia kejap je makan pastu..ada je alasan,s ibuklah , tak sempatlah, tul tak..tak tipu punya lah

syiela berkata...

singgah kak :)

wahida berkata...

ramai yg consume shaklee ni kak, ramai bagi komen positif...

PinkUmmi berkata...

rmi ckp produk nih bagus

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

shaklee ramai yg kata bagus ni :-)

Kasih Salina berkata...

rajin akak ambik supliment ye..saya belum try lagi examo tu untuk ank sy..ok ker kak..

Hanis MY berkata...

Wahh 2 skaligus sunat insyaAllah ok kut, bgsnya amek supp teringin nk cuba jgk

Myra Jay berkata...

Alahai sayangnya la kan, tapi nak kata apa dah budak2 kan...

fieda berkata...

alamak...saya pun sama nk khtankan anak2 cuti ni..pengalaman pertama gak ni...huhuhu...takut plk rsanya..

syiela berkata...

setakat ni camne kesan dia buat akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink