Selamat berangkat ke Tanah Suci | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 18 September 2012

33
Komen

Selamat berangkat ke Tanah Suci

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 18 September 2012@4:30 PTG | Filed under
Assalamualaikum......

Camne kwn2 cuti tiga hari lps,mesti ramai lg yg pergi memenuhi
undangan hari raya sempena minggu last Syawal atau pun
sibuk buat open house.Tahun nie Kak Nurul ingat nak buat open
house juga sbb last year x buat,sblm tu buat.Tp salah planninglah plk.
Ingatkan minggu nie nak buat tp fikir2 cuti 3 hari gerenti ramai
yg blk kpg so cancellah nak buat.

Ok slmt menunaikan ibadah haji kpd jemaah2 haji kita semua.
Kwn2 ada x saudara yg terdekat atau ahli keluarga atau diri
sendiri yg pergi menunaikan haji thn nie,?syukur alhamdulillah
dan sama2lah kita berdoa semoga kita juga suatu hari nanti
akan jadi tetamuNya.

~~Didoakan mereka selamat pergi dan pulang menunaikan ibadah haji dan mendapat haji yang mabrur.....InsyaAllah.~~
Penerbangan haji pertama Malaysia Airlines (MAS) MH8000 berlepas 1.05 tengah hari dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lu
mpur (KLIA) ke Madinah, Arab Saudi dengan 447 jemaah. Kesemua jemaah haji tersebut yang tiba dari Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya, kira-kira jam 12 tengah hari diberi taklimat ringkas, sebelum berlepas dengan pesawat Boeing 747-400.


Photo: ~~Didoakan mereka selamat pergi dan pulang menunaikan ibadah haji dan mendapat haji yang mabrur.....InsyaAllah.~~
Penerbangan haji pertama Malaysia Airlines (MAS) MH8000 berlepas 1.05 tengah hari  dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) ke Madinah, Arab Saudi dengan 447 jemaah. Kesemua jemaah haji tersebut yang tiba dari Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya, kira-kira jam 12 tengah hari diberi taklimat ringkas, sebelum berlepas dengan pesawat Boeing 747-400.

33 ulasan:

Anum berkata...

selamat berangkat dan selamat pulang

Kesuma Angsana berkata...

semoga dipermudahkan semua urusan bagi bakal2 haji kita

Pink Lavender berkata...

seronok tgk org nak pegi haji

Ena's Palace berkata...

tahun ni adik saya dan suami dia akan menunaikan haji jugak..tapi masih menunggu tarikh berangkat dari tabung haji...beruntung dia...muda² da dapat pegi...rejeki yang Allah telah aturkan untuk dia kan...Alhamdulillah...bila la plak giliran kite...

fieda berkata...

semoga semuanya selamat pergi dan pulang..

Mamamya berkata...

terima kasih sudi singgah n follow blog lia ye kak... i follow jugak...hehehee


semoga para jemaah haji memperoleh haji yg mabrur..amin.

Tihara berkata...

semuga semunya selamat dan dipermudahkan urusan insya Allah :)

Acik Erna berkata...

semogaa dipermudahkan dan selamat pergi dan kembali ketanah air pada semuah jemaah haji.

Ibuhani berkata...

Smoga perjlnn mrk dipermudhkn n diberkati Allah SWT......aminnnnnn!

Gen2Merah berkata...

semoga segalanya d permudahkan

Saya Disini berkata...

selamat menunaikan haji

Masya berkata...

moga suatu hari nanti kt jugak berpeluang menjeejakkan kaki kesan kan... keluarga kami xde yg pg haji tahun ni...

izan mama mia berkata...

slmt menunaikan ibadah haji pada semua yg manjadi tetamu Allah tahun ini..

Kakzakie berkata...

Bila dah pergi sekali ke sana rasa rindu membara Nurul. Kalau di Johor yg pergi bukan guna pakej boleh dari LTSI, Senai tak perlu ke KL.

Rindunya kakak nak ke sana lagi...

gadisBunga™ berkata...

teringin nak gi haji cekcepat. sementara muda lagi ni kan?

Noli@Ibu Wafa berkata...

hajat di hati nak hntar mak ayah dulu..insyaAllah..aamiinnn..salam kenal ;)

rieda_ffya berkata...

semoga semua selamat pergi dan balik..bile turn kite lak erk?

ieda berkata...

semoga mereka selamat pergi dan balik kan dik

memang ramai dah mula mengerjakan haji , dah dekat raya haji kan .. kejapp je masa berlalu

izz iizza berkata...

selamat menunaikan ibadah buat mereka..:)

eB berkata...

biler la nk sampai seru nih :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

selamat menunaikan ibadah haji pada mereka semua..semoga kita juga kaan menjadi tetamu-NYA nanti...Insyaallah

blog usang berkata...

semoga dipermudahkan semasa di tanah suci....Aamin...

MamaEma berkata...

selamat berangkat dan selamat kembali..muga haji yang dilaksanakan diterima Yang Maha Esa...

Ujie berkata...

Cuti 3 hari lalu mmg padat jadual saya..mcm2 aktiviti. KL pun lengang..org kata lah..:-)

wahida berkata...

kita doa sama2 agar kita juga menjadi tetamu Allah satu hari nnt...amin...

~pu3jia~ berkata...

kak, da makin cantek blog akak nih..kena blaja dgn akak la pas nih..muahahha!!

nice writing!

Zie berkata...

semoga mereka semuanya selamat...
pernah masa mak pergi, risau yang amat sebab masatu tragedi hotel runtuh tu... fuhh mengalir air mata ni risaukan mak,... alhamdulillah semuanya selamat

m.u.l.a.n berkata...

moga semua jemaah mendapat haji mabrur..

~Cik Sweety~ berkata...

semoga selamat smpai dan selamat kembali.. Amin.. lamak narr kmk sik dtg ctok..mok madah kmk dh tuka url..kelak ktk tuka url lamak ke baru naa..(^__^)

Che Rosliza Che mat berkata...

Selamat Menunaikan Haji dan selamat pergi dan balik...

sal ya berkata...

semoga mendapat haji yang mabrur dan dipermudahkan segala urusan.

teratai berkata...

Rindunya nak gi sana! Pergi buat haji thn 2003...masih segar di ingatan:)

9n0L4 berkata...

moge mendapat haji mabrur sumenye. insha Allah. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink