Kenangan Raya kami 2012 | ! My Lovely Family Blog !



Isnin, 24 September 2012

17
Komen

Kenangan Raya kami 2012

By Nazayiena Ayiena | Isnin, 24 September 2012@12:42 PTG | Filed under
Assalamualaikum........

Hari nie 8 Zulkaedah 1433H,bulan syawal pun dah berlalu lebih
seminggu.Disebabkan raya dah habis dan kak Nurul nak masuk juga 
cerita raya kita sefamily maka jadilah ianya kenangan raya.
Tak nak xde kenangan raya 2012 jadi kak Nurul uploadlah gambar
dr FB hubby kak Nurul,nak tunggu gambar lain yg ada pindah2
dr memory kad tu lambat cite tu yg tunggu2 spi
habis raya pun x terpindah2 lg.Itulah salah satu penyakit
kak Nurul susah sgt nak ambik gambar ke memory kad pindah 
ke pc ndak xnak kak Nurul nie plk jenisnya klu buat entry
nak ado yg bergambo,hehehe.....sabar ajelah blogger camni.
Raya ke lima kitaorg pegi beraya Kluang,pergi rumah adik
ipar yg kerja kat sana.Blk tu singgah kat Air Hitam shopping
Surah2 yg dlm frame buat rumah yg lama dah siap tp
blm masuk pindah lg.Insya Allah bulan 12 nanti buat
doa selamat utk sekali khatan Najmi ngan Izzat.
So sebagai kenangan byk gambar dr cerita ya.



Semua family ada.kecuali Najmi masa nie merajuk......



Family along

family angah

family acik

family uteh

slps sembahyang pergi menziarahi kubur arwah abah,nenek dan atok
Semoga roh arwah abah,nenek dan atok termasuk golongan org2 yg beriman.
family acik sblh isteri ada dtg beraya dr Ganu....

Iyan ngan kazen,mia....

Raya ke 5 pegi beraya sini my BIL warder sini.

shopping ayat Al-Quran dlm frame.



17 ulasan:

Anum berkata...

meriahnya

Rinna berkata...

Meriahnyaa.. nurul semua ahli keluarga berkumpul..seronok..kan

fazian.batrisyia berkata...

Sy suka ke Ayer Hitam...Minggu lepas sy ke Claytan...

Kesuma Angsana berkata...

raya2 yang meriah ye!

Tihara berkata...

ske tengok pic ni sedondon..meriah :)

Daddy Ziyyad berkata...

ada melawat kawan/saudara di penjara kluang? moga2 baik semuanya..meriah raya akak sekeluarga..:)

Nazayiena berkata...

@Daddy Ziyyad
Pergi beraya rumah adik ipar yg kerja kat situ....

lelamaisara berkata...

sedondon....cantik..yahun ni saya raya tema warna warni je..hehehehe

Arina Shamsul berkata...

meriahnya raya :) semua family sedondon ..suka tengok :)

Ujie berkata...

Berpakat ni eh..ku lihat biru!

Kasih Salina berkata...

assalamualaikum kak nurul..tema biru juga ke raya tahun ni..sama la kita,saya pun tema biru camtu juga..rasa cam mood raya tak habis lagi kan..

QasehnyaRania berkata...

meriah=)
singgah klik2 je..hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

waahhhh meriah..

ehh sempat shopping gituww

Cho Zila berkata...

biru itu tenang.. sedondonler pulak yerk...
gambar raya memang momen yang istimewa sebab sellaunya ramai family yang ada...

Kakzakie berkata...

Kakak ingatkan ada saudara yg masuk penjara tadi? Kisahnya dia jadi warder ye. Mesti tegas orgnya...

Cantik-cantik anak-anak berbaju melayu/kurung comel kan:)

wan nurul hezrina berkata...

cumilnya kaler sedondon biru..tang gigi2 akk ktalh kt mbr akk tuh jgn tkut..msa cbut tak rasa

9n0L4 berkata...

tak pernah pun masuk melawat penjara. nak jugak tgk sane. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink