Percubaan Pertama yang berjaya........ | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 21 Mac 2012

18
Komen

Percubaan Pertama yang berjaya........

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 21 Mac 2012@11:30 PG | Filed under
Assalamualaikum........
Hai lamanya baru ada masa dan ada mood nak bukak blog nie.....
Syukur alhamdulillah perjalanan kami anak beranak blk kpg tanpa hubby berjaya jua pd hari tu.
(Hari tu merujuk 10 Mac yg lalu,baru hari nie aku nak cite sbb seminggu lalu aku cuti dan sibuk ulang alik
gi hospital).Pukul 7 lebih kami org klr rumah dan keta pun blm byk lg kat jln.Anak2 aku kejutkan suruh terus msk keta x yah nak mandi2 takut lmbt plk.......Spi Melaka aku blk rumah  MIL dulu dan singgah dulu beli sarapan dan lauk dulu serta makan2 dan mandikan anak2 barulah pegi hospital bawa MIL sekali sbb aku nie bukannya tahu sgt jln Melaka.Alhamdulillah hubby dah ok jugak cuma stand masih ada lg dlm buah pinggangnya dan dlm 3 minggu lg baru bukak.Hari rabu tu dia dah discharge lebihlah bil RM10k tp nasib baiklah semua tu boleh claim insuran.Hari ahad lps aku blk ngan hubby konvoi sekali  syukur alhamdulillah  jln x jammed lg dan hubby dah boleh bawa keta sendiri dan nasib baik juga keta tu auto.
Hari nie hubby blk lg Melaka sbb nak buka stand kat pinggangnya.








Nasib baik hospital swasta klu hospital Gov.gerenti dah kena marah dgn misi sbb
bising2 dan ramai gi melawat satu2 masa.

view sungai Melaka waktu mlm dr tingkap hospital

view sungai Melaka waktu siang dr tingkap hospital




18 ulasan:

Anum berkata...

alhamdullilah
harap2 semuanya akan kembali normal
salam kenal sis, anum follow gak

mamaNoriz berkata...

untungnye dpt view sungai dr bilik atas...

syukur keadaan hubby makin baik...jaga diri yea ..

mamaNoriz berkata...

untungnye dpt view sungai dr bilik atas...

syukur keadaan hubby makin baik...jaga diri yea ..

fieda berkata...

semoga akan dapat menjalankan kehidupan harian seperti biasa..

Tihara berkata...

Cantik views,sempat lagi snap ey :)

Semuga semuanya dipermudahkan..keadaan hubby pn da ok kan...

ieda berkata...

alhamdulillah kerana hubby adik semakin baik ;)

dela berkata...

alhamdulillah... suami semakin sembuh... semoga semakin sihat seperti sediakala... :)

MulutPayau berkata...

Alhmdulillah...suami dah semakin sembuh....

Acik Erna berkata...

alhamdulillah..dah selamat dah suami dah sihat semula..

Bui Junaidi berkata...

BGSLAH MUN CMYA
KMK DH LAMAK X G MELAKA EH
LAST PERGI DLM TAHUN 2002 MUN X SILAP

noor berkata...

dpt view sungai mmg bestkan
slm kenal

Edy Zaidi berkata...

alhamdulillah...semoga berita2 baik je lepas ni...amiinnn..:)

sudipVSsenduk berkata...

moga segala urusan dipermudahkan olehNya..

Mama Ema berkata...

cantik view malamnya.... semuga suami cepat sembuh

LYAfrina berkata...

moga hubby cpt sembuh yer...

itulah ptingnya insurankan.. time2 mcm nila... mana nak cekau duit byk tu dlm sekelip mata.. dgn adanya insuran.. terjamin skit... mcm lya lalui... lya sakit dulu sblum daftar insuran.. jd seumur hdp lya mmg dh xlayak nk join mana2 insuran.. so sape2 y sihat... n mmpu..ambilla insuran utk diri sndiri n org tsyg.. jgn jd mcm lya.. bila time sakit.. ssh sgt nk cari duit..hnya tuhan y tau

Kakzakie berkata...

Syukurlah dah beransur sembuh - insya-allah akan sembuh berkat usaha dan sabar yg tinggi..

Kalau dah asyik ulang-alik berkali-kali lama-lama jadi pandai juga kan iena..

Asmara berkata...

Alhamdulillah.. moga terus dikurniakan kesihatan yang baik buat suami akak. ;)

MaryaYusof berkata...

First time sy tgk sungai melaka ni... Dulu belajar di Melaka lama hampir 6 thn... Semoga suami akak cepat sembuh... Terima kasih kak sudi singgah & jenguk blog saya... Semoga persabahatan di alam maya ini berkekalan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink