"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" | ! My Lovely Family Blog !



Isnin, 10 Januari 2011

0
Komen

"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"

By Nazayiena Ayiena | Isnin, 10 Januari 2011@10:32 PG | Filed under

As salam semue....dikesempatan ni aku nak ucapkan slmt thn baru pd
semua pembaca.....rasanya blm lg t'lmbt kot nak wish....N3 utk 2011 ni aku x wish pun happy new year....jadi ni sambil menyelam minum air le....aku join contest dr blog Izamir dan
'selamat thn baru'

nak join GA ni kena ikut peraturan di bwh:-

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa..(aku dah follow)

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..
(dah buat)
3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang..
(pun dah buat)


4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..(dah tagged)aku nak tag:Melati

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer.. (ok)

##Spesifikasi hadiah :
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu..
Selamat Berjaya..!!!

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink