Mana reading list....... | ! My Lovely Family Blog !



Isnin, 28 November 2016

3
Komen

Mana reading list.......

By Nazayiena Ayiena | Isnin, 28 November 2016@4:34 PTG | Filed under


~ Assalammualaikum ~

fuhhh......lamanya x update blog,sampai blog dah berubah pun x tahu....
Ptg nie bukak blog,tgk2 terus kat kita punya setting tu....
berposak2 cari mana post2 terbaru kwn2....
Biasanya kalau bukak blog pun,kalau x update baca jgk blog
kwn2 yg rajin update blog tu....nie bukak je terus tgk kita punya senarai entry
sendiri....
 sampai tanya pak google camne nak bukak list kwn2 yg update blog...
hehehehe.........malu2....inilah akibatnya malas nak bukak blog....

tanya ngan pak google,tak jumpe plk jwpnnya...
jumpe blog dr negara seberang,tp x menjawap soalannya.....

last2 godek2 jumpalah bwh tu reading list.........fuhhh.....lega dpt
jumpe....nasib baik...klu xde benda tu,rasanya buta kot,
iyelah x tahu perkembangan kwn yg rajin update entry tu,....
entry plk yg terkini aje........
hehehehe.......lps nie rajin2 yea bukak blog dan update   ~00~


                                                                                     

3 ulasan:

Cho Zila berkata...

ha.. ha.. gitu sekali yer... saya pun sama dah kurang berblog.. tapi november dan disemberni rajinlah jugak..harap berterusan...

Bunda_nora berkata...

Alhamdulillah, dah jumpa dah yer...Bunda pun dah lama tak singgah sini...tiba2 terjumpa pulak..

SELAMAT TAHUN BARU

Ainniah Zulkefli berkata...

Hahaha pernah macam ni jgak. Jenguk blog yang dah bersawang, rupanya dah penuh sarang labah2. Keh3 😅

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink