Satus Non-Glitterati | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 26 Februari 2015

3
Komen

Satus Non-Glitterati

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 26 Februari 2015@4:22 PTG | Filed under

~ Assalammualaikum ~

Hampir seminggu x bukak ac nuffnang,rupa2nya status kak nurul Non-Glitterati...
Bila jd Non-Glitterati pun kak nurul x tahu.
Jadi htrlah ticket ke nuffnang,tanya kenapa....

Pagi kak nurul htr tiket dan mlmnya baru diorg reply.
Nak tahu kenapa???
Bacalah sendiri jwpnnya,hehehe!!



Setahu kak nurul blog akak xdelah iklan pesaing nuffnang nie.....
dan apa yg kak nurul faham apa yg dijwbnya di atas ialah
blog kak nurul status aktif tp bila crawlers detect blog kak nurul nie ada
masa xde pengunjung.....jadi status aktif tu x relevan dan blog kak nurul
dianggap spam....itulah dpt status Non-Glitterati....
Tp hari nie dah blk ke status Glitterati.....
So pengajarannya kena update blog tu wlupun satu entri satu hari
dan aktifkan blk BW tu.....

*Nampak sgtkan entry2 yg sblm nie xde org cari dan baca.....sedeynya

3 ulasan:

nurbijen berkata...

Sama la dgn saya pun kak nurul... Dah hantar tiket dan dapat jawapan yg sama :)

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Tak apa. Cuba baiki balik. Nanti insyallah ok balik.

hainom OKje berkata...

Biasalah NA....kalau kita tak rajin bw mmg gitulah blog kita ni sunyi sepi... Lagi satu tajuk tak mesra SEO mcm blog okje tu kisah keluarga, apalah sgt diaorg nak carinya huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink