Restoren Thai Tomyang Kung,Ayer@8 | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 30 Oktober 2014

7
Komen

Restoren Thai Tomyang Kung,Ayer@8

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 30 Oktober 2014@12:40 PTG | Filed under

~ Assalammualaikum ~


Hujung bln lepas sempena perpindahan beberapa org staff  di unit kak nurul,jadi
buatlah farewell kat Restoren Thai Tomyam Kung di Presint 8.
Tapi hari tu kak nurul x dpt join sbb ada kursus tiga hari di ILIM Bangi.
Jadi kita nie dengar ajelah. Seminggu slps kursus tu hari sabtu si kakak dan Najmi menghadiri
kem kesihatan di Serdang, So sementara tunggu kakak dan najmi sampai
naik bas carter,kita empat beranak mkn kat restoren nie,kak nurul yg ajak hubby
cuba di sini,sbb kwn2 opis diorg buat farewell di sini,kak nurul plk xleh join
jadi mcm nak pujuk hatilah kat situ.......hehehe

Sebab kitaorg pergi sblh ptg,jadi lauk nasi campurnya byklah dah habis,so
kitaorg oder ala carte je,kita order tomyang,kerabu mangga,tauhu bakar,
nasi putih,hubby plk nasi goreng tomyam klu x silap dan air apa dah x ingat....
nak ambik gambar kak nurul nie ada pemalu sikit.So total semuanya
rasa dlm RM60 lebih camtulah......tomyamnya plk kak nurul rasa
mcm ada letak santan je,betul x? bagi sapa2 yg pernah mkn kat sini...

 Di area nie Ayer@8 Promenade Presint 8 byk jgk kedai mkn2 yg lain dah buka,
makan di sini pun santai,tenang je dan viewnya pun cantik.


AYER@8 Promenade Presint 8, Source:



segan nak ambil gambar dalam,ambik kat sini pun jadilah,.....nie pun sementara tunggu hubby ke toilet.

7 ulasan:

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Saya pernah makan kat sini. meanrik juga. Masa tu ada kerja kat cyberjaya. Alang-alang kawan-kawan ajak saya pun join sama.

eMMe berkata...

mahal la.... hahaha! pergi skali je la kot..takde pegi dah... heeee~

Kesuma Angsana berkata...

wah nmpak mcm best je tmptanyer ni .. leh cuba lah nnti !

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnya

Jazz Lover berkata...

RM60? Mahal jugak tapi mesti sedap kan.

Hye, Esgesee menawarkan harga yang berpatutan terutamanya kepada pembeli borong, peniaga pakaian mahupun agent dropship

http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/10/esgesee-korean-fashion-online.html

idzwa kamaruddin berkata...

sekali sekala ok la kan

Cho Zila berkata...

kat ayer@8 tu memang cantik bangatkan.. suka tempattu...
tapi tak makanpun... masatu gi opis customer di situ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink