CPUV masih kosong lagi | ! My Lovely Family Blog !



Isnin, 13 Oktober 2014

1
Komen

CPUV masih kosong lagi

By Nazayiena Ayiena | Isnin, 13 Oktober 2014@11:17 PG | Filed under

~ Assalammualaikum ~

Salam ceria buat kwn2 semua di hari isnin nie.
Hari nie bukak a/c nuffnang ada lg CPUV masuk.
Syukur alhamdulillah,ada 3 Sime Darby LPGA 2014(PC) masuk dan 3 Zurich 
Insurance Contest,tapi masih lagi kosong semuanya.
Tgk entry kwn2 yg lain masuk berpuluh2 CPUV musim nie,baiknya
Nuffnang kali nie byk kasi pada para2 blogger.
Ok nak juga minta pandangan kwn2 yg lain bagilah tips2 agar
CPUV tu nanti bila dah credited tak kekal kosong amountnya,
sebab pernah kak nurul punya dpt CPUV jumlahnya cuma  1 sen sahaja.
So selain dari kita rajin update entry2 terkini ada x tips2nya yg lain.........?





1 ulasan:

LydSunshine berkata...

murah hati nuffnang bulan ni kan. biasa hujung2 tahun mmg banyak cpuv masuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink