Balik kampung........Hoyeee....... | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 12 September 2014

7
Komen

Balik kampung........Hoyeee.......

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 12 September 2014@12:06 PTG | Filed under






~ Assalammualaikum ~

Salam jumaat buat kwn2 semua.Insya Allah esok kak nurul ngan family blk kpg,
Seronoknya dan x sabar nak jumpa family sana. Kak nurul blk halaman di Sarawak,
last hari tu balik bulan 6 thn lepas,dan planning nak blk raya lepas kpg sana,tapi kita
 tundakan blk bulan 9 nie sbb nak beraya ngan MIL juga,maklumlah
 arwah along baru je meninggalkan kami semua,jadi raya thn nie tadi xdelah
nak beraya sgt pun.

Semoga perjalanan kami semua nanti selamat pergi dan selamat balik,kwn2 doakan ya......
Kali nie balik pun x lama pegi sabtu tu dan balik semula ke sini hari rabu,Insya Allah.
Hari khamis tu  hubby plk ada kursus hingga jumaat,jadi memang xleh lamalah kat sana.
xpelah janji dpt blk sekejap dan jumpa adik beradik di sana.

Ok,nie plk gambar kitaorg blk kpg thn lepas,huhuhu........)baru nak buat entry thn nie,itu pun
sbb esok dah nak blk kpg.......dan nanti jgn2 kenangan/memori blk kpg thn nie entrynya
thn dpnlah plk. huhuhu.......memang rajinlah ya. Tapi xpe lambat
atau cepat nak juga masuk dlm  blog kesayangan nie
buat kenang-kenangan semua.......ayat cover le tu.


Kakak,mimi dan ijat satu baris,kali nie blk ada skrin depan seat,boleh tgk movie.

nie plk naik van sapu sewa terus blk kpg,pegi pusa dulu pas tu naik bot plk ke kpg,tpi dlm thn nie dah ada jln raya sampai kpg,tu juga yg membuat kak nurul x sabar nak blk kpg kali nie dgn melalui jln darat.


Pemandangan dari atas Jambatan Lanang
Jambatan Lanang dan ada tol dikenakan bila menggunakan jambatan ini.


mlm sampai kat kpg,amei buat majlis hari jadi dia
Izzyan dan sepupunya sara,sara setahun muda dari dia
nie plk sepupu iyan kat sibu,kak umi baya izzat dan baby iyan juga nama yg boy tu.

bersama ngan sepupu di sibu,anak kakak yg selalu dtg sini.


7 ulasan:

eMMe berkata...

COP KAK NURUL, SAPE ORG SIBU? SORIII... SAYA TAK SEMPAT NAK KENALAN DGN KAK NURUL LAGI... TAPI KALO BALIK SIBU MEMERLUKAN BYK $$$ KAN KAK, RASANYA KAK NURUL TELAH BERSEDIA UTK ITU SEMUA.. JADINYA TAKDE MASALAH UTK PULANG KE SIBU DGN ANAK2.. ALHAMDULILLAH.. DAH SAMPAI SIBU YE KAK NURUL... CUTI SKOLAH KAN..BESTNYE LA JALAN2...

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

Fifi Nadhrah berkata...

kak nurul balik kampung.. wah.. tak tau pon.. syok la cuti.. nape tak sambung seminggu.. xpayah buat weekly.. hihii..

Nazayiena Ayiena berkata...

@Fifi Nadhrah
Kak nurul pun rasa rugi je blk sekejap,tapi hubby ada kursus khamis dan jumaat.

Nazayiena Ayiena berkata...

@eMMe
Emme,kak nurul org sri aman tapi kena turun airport sibu,nie esok baru nak blk,dan nie gambar lama blk kpg yg thn lepas.Memang byk pki $$$$ emme,itulah setahun sekali baru blk.

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Best balik kampung.

Nursabrina Helmi berkata...

selamat pulang ke kampung. bestnya bila kampung sendiri kat tempat2 menarik macam tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink