Doa masuk dan keluar tandas serta selamat hari ibu | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 16 Mei 2014

0
Komen

Doa masuk dan keluar tandas serta selamat hari ibu

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 16 Mei 2014@4:10 PTG | Filed under

~ Assalammualaikum ~

Hari ini kak Nurul nak share doa masuk dan keluar tandas.Walaupun doanya mudah dan 
semua orang hafal tapi selalu kita lupa baca bila keadaan tergesa2 nak masuk tandaskan!
Sebenarnya kak Nurul hepi sgt sebab si Izzyan dah hafal doa masuk nie,tapi doa klr dia blm hafal
lagi. Siap balik sekolah tu dia ckp sapa masuk tandas x tutup kepala dan baca doa nie nanti 
syaitan berak kat atas kepala dan juga x kisahlah apa2 pun boleh pki utk tutup kepala spt sapu tgn
 dll. Macam itulah Izzyan,semua nie cikgu tadika yg ajarkan,
terima kasih cikgu........"Selamat hari Guru", hari niekan!
Kalau kat rumah bila dia tgk abg dan kakak dia masuk tandas,siap
dia menginggatkan diorang suruh baca doa nie. 


pinjam imej ya...

Gambar bwh plk Izzyan bawa pegi sekolah hari jumaat lepas.Cikgu diorang suruh bawa gambar
ibu,gambar dgn anak sekali pun xpe.Cikgu diorang nak buat projek utk sempena hari ibu.
Jadi Izzyan pilih gambar nie dan ada satu lg gambar, dan hubby print di rumah,kitaorg nie gambar2
semua simpan dlm external hard disc,blm kesampaian lagi nak buat photobook,huhuhu.........
Oklah SELAMAT HARI IBU  semua.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink