Tetamu undangan yang selalu bertandang | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 7 Mac 2014

6
Komen

Tetamu undangan yang selalu bertandang

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 7 Mac 2014@10:22 PG | Filed under

~ Assalammualaikum ~


Rasanya baru buat pertama kali kot kak Nurul mengumumkan penyandang
'tetamu undangan yang selalu bertandang'
di blog kak Nurul.

Agak2nya apa yg   u all fikir  tetamu yang kak Nurul maksud tu?
act.yg kak Nurul maksudkan di sini ialah pengomen yg selalu komen
di blog kak Nurullah.Walaupun lama x update blog ada juga yg sudi 
berkunjung di blog kak Nurul dan meninggalkan komen.
Kak Nurul memang hargainya,tq kwn2.........
Untuk menghargai tetamu2 kak Nurul tu jadi kak Nurul buatlah entry ya.
Hanya itu sahaja yg dpt kak Nurul berikan.
Ada juga yg selalu tinggalkan komen tu dan kak Nurul x kesempatan
nak berkunjung balik kak Nurul minta maaf ya.

OK di sini diumumkan barisan2 tetamu kak Nurul bulan 2/2014........


6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

:)

mama aryan berkata...

kawan2 ni mmg rajin bertandang,kdg2 kita yg tak sempat nak berkunjung..hehehe mcm saya la

Nurfaezah Abdullah berkata...

fae plak on off blogwalking huhu ada2 je 'kesibukan' yg melanda diri hehe

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Ada juga saya dalam senaria tu. :-)

Maria Firdz berkata...

Tahniah kpd semua..

Tuan Din berkata...

Nama sy x der... tak mau komenlah... eh? terkomen pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink