Dah naik batu nisan | ! My Lovely Family Blog !



Khamis, 13 Mac 2014

4
Komen

Dah naik batu nisan

By Nazayiena Ayiena | Khamis, 13 Mac 2014@8:30 PG | Filed under

~ Assalammualaikum ~

Dah sebulan lebih arwah along kembali ke rahmahtullah dan minggu lepas
kitaorg telah naikkan batu nisan di pusaranya.Tanah pusara masih lagi kering 
sbb sblm arwah along meninggal pun xde hujan dan sampai skrg masih
blm turun hujan lagi.
Marilah kita sama2 berdoa semoga hujan akan turun sbb skrg nie pun 
jerebu makin terukkan!
Hari sabtu minggu lepas pun kak long ada menziarahi pusara arwah along.
Oh ya,kak long dah klr hospital hari jumaat minggu lepas.
Belum boleh berjln lg dan menggunakan wheel chair utk bergerak.
21 hb nanti nak ke HKL utk rawatan tiub pembuluh darah tengahnya yg dulu
bocor dan membentuk gelembung,walaupun skrg gelembung tu dah kecut tp
nak kena juga jumpa pakar di HKL,di hospital Melaka xde pakar itu.

Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas arwah along.
Semoga kak long sihat dan bila jumpa pakar di HKL nanti xde apa2 masalah lg.









4 ulasan:

Kakzakie berkata...

Teruskan titip doa buat arwah Along dan buat kak long moga diberi kekuatan dan kesabaran..

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

Aisy Nasiha berkata...

Semoga arwah Along ditempatkan di kalangan orang baik2.. sedih baca ni. Pasti doa untuk arwah sampai ke sana...

Ibu Lala berkata...

Moga arwah ditempatkan diklangan org org yg soleh. Moga k long dan ank anak tabah hadapi dugaan hidup. Moga Allah pelihara mereka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink