Apa yang ada di Taiping? | ! My Lovely Family Blog !



Jumaat, 28 Februari 2014

8
Komen

Apa yang ada di Taiping?

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 28 Februari 2014@12:21 PTG | Filed under

~ Assalammualaikum ~


Salam jumaat penghulu segala hari buat semua kwn2 blogger.
Petang nie lepas opis hour kak Nurul nak pergi Taiping sebab hubby ada kerja di sana
hari sabtu esok.Sudah google2 jgk apa yg istimewa di Taiping.
Sebelum ini klu kak Nurul ngan family pegi satu2 tempat xde sempat nak 
google apa yg istimewanya tmpt yg nak dipergi.
Tapi kali nie nak pegi Taiping sempatlah google.

So?kwn2 apa yg ada di Taiping?

Rata2 kak Nurul google yg istimewanya di sana mee udang,betul x?
Yg femes mee udang mak jah,mak teh mee banjir udang di Kuala Sepetang.
Lagi tempat makan yg femes dijumpai di internet kuey teow doli.
Selain tu tempat yg menarik patut dikunjungi bila ke Taiping ialah Lake Garden,
Zoo Taiping Night Safari dan Bukit Larut.
Tak tahulah sempat ke tak pegi ke tempat tu semua,janji kita dah tahu serba
sedikit apa yg ada di tempat kita nak tuju itu,ye dok?
Doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik.


pinjam imej google


8 ulasan:

Mar Mansor berkata...

tak pernah samping ke taiping lagi..semoga selamat sampai ke destinasi ye..klik2 tabung

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Jangan lupa singgah Zoo Taiping Night Safari akak.

cheqna berkata...

slmt bercuti kak =)

Tuan Din berkata...

G makan Angin jerlah...

MulutPayau berkata...

Selamat bercuti...

Tihara berkata...

bestnya taiping, makanan dia best2 kan :)

Petak Bunga berkata...

dah anak dara pingitan

Maria Firdz berkata...

Teringin juga nk g jenjalan sana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink