! My Lovely Family Blog !: Ogos 2013



Jumaat, 23 Ogos 2013

8
Komen

Izzyan 1st potong rambut

By Nazayiena Ayiena | Jumaat, 23 Ogos 2013@5:22 PTG | Filed under

~ Assalamualaikum ~

Lama ya baru kak Nurul klr dr bertapa,hehehe......
Bukannya apa mood nak menulis tu blm tiba lg,wlpn x menulis di blog kak Nurul nie,tapi ada jgklah tinggalkan komen sikit2 di blog kwn2.Camne raya kwn2 semua?Nampaknya skrg nie masih beraya sakankan.Rumah terbuka pun sana sini, tadi tghri opis kak Nurul buat jamuan raya,thn nie dibuat bersama2 sekali dgn opis lain yg sama kompleks tpt kak Nurul bekerja.Jadi meriah lagilah,.....gambar kak Nurul malas nak ambik jadi thn nie xde entry raya opislah ya.

Klu baca tajuk izzyan firt potong rambut,mesti ingatkan budak nie baru potong rambut selama 4 thn lebih dah umurnya,xdelah sebenarnya Iyan baru first time potong rambut pegi kedai.Sblm tu kak Nurul aje yg jadi tukang rambutnya,tapi hari tu  x sempat nak potong dan esoknya dah nak raya jadi kak Nurul mlm raya tu lps ambik baju raya dia yg dipasang bling2 sikit,bawaklah dia potong rambut,nasib baik kedai lewat tutup sempena esoknya nak raya.........bayar RM6 sekali.

Oklah potong rambut dia,mcm stail kak Nurul potong rambut dia selama nie,lps nie nak potong rambut bawa kedai nie ajelah dia, mamanya pencen dah jadi tukang potong rambutnya selama 4 thn......

Oklah nie dulu cerita sempena lama dah x update blog.
Jumpa lagi(bila tu?).........ta ta



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink