Vitamin C Shaklee | ! My Lovely Family Blog !



Sabtu, 7 Disember 2013

4
Komen

Vitamin C Shaklee

By Nazayiena Ayiena | Sabtu, 7 Disember 2013@9:30 PG | Filed under
~Assalammualaikum ~

Selamat berhari minggu buat kwn2...
Minggu nie kak Nurul x kemana2 sbb hubby OS lg.
Duduklah rumah sambil menghabiskan masa berkualiti dgn anak2.

Hari tu nasib baik kak Nurul x tunggu nak ambik order vitamin c
shaklee dgn officemate,kak nurul terus beli dgn lg officemate yg lain.
seminggu slps beli vitamin c nie kwn kak nurul tu bersalin dah,
selamat cancel order ngan dia.vitamin c nie kan lama xde 
stok jadi dah lamalah kak nurul x mkn vitamin c nie,
dan nie dah nak mula blk,itu pun selalu skip mkn,lupa dan malas,hehehe...
Banyak kebaikan vitamin c nie,malas kak Nurul nak cite sbb
ramai lg blog di luar sana yg pengedar sah shaklee lebih detail
lagi penerangan diorg.Kita nie hanya pengguna shaklee je,
nak jadi member takut nanti tak beli byk sgt produk shaklee nie
dan kak Nurul dari dulu memang xde bakat dlm berniaga nie.




4 ulasan:

nurbijen berkata...

Kalau Aisyah, dia suka kunyah vitamni C tu...

Ibu Lala berkata...

akk pun beli brg Shaklee ni. tp x jd ahli pun..

MulutPayau berkata...

Saya pun baru nak order shaklee ni..ramai yg kata bagus...

imm berkata...

@MulutPayau

salam kenal..maaf kak menyampuk kat sini..saye pengedar shaklee..boleh la ke blog saye kalau nak tau lebih byk pasal vitamins shaklee.
blog personal : http://cikanem.blogspot.com
blog shaklee : http://kedaikampungbujuk.wordpress.com
thanx and sorry again:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink