Sempat juga berenang sini...... | ! My Lovely Family Blog !



Selasa, 3 Disember 2013

10
Komen

Sempat juga berenang sini......

By Nazayiena Ayiena | Selasa, 3 Disember 2013@8:30 PG | Filed under
~ Assalammualaikum ~

Dah hampir 2 minggu lebih anak2 bercuti sekolah,namun belum ada kesempatan 
lagi buat kak nurul dan hubby nak bawa diorg jln2.
Tapi 2 minggu lps sempatlah bawa diorg pergi berenang di Hotel Impress hotel,
itu pun sbb hubby ada taklimat di sana.Bolehlah buat mereka seronok sekejap
wlpn hanya sekejap shj. Bawa sekali cousin diorg,Haziq yg mana memang tinggal
di Melaka nie.Slps nie tiga minggu berturut2 plk hubby kerja dan OS pd sabtu
dan ahad plk,jadi xlehlah nak bawa lagi diorg berjln2.Lagipun klu nak bercuti
mamanya cuti hanya tinggal 4 hari aje lagi mcm nak berjlnnya anak2......
sian diorg.Cuti tu pun mama rezeb utk beli baju2 sekolah dan keperluan 
persklhn thn depan. Macam inilah klu x pandai nak merancang percutian,
blm sampai hujung thn lg dah habis cuti tahunan............


muka izzyan baru bangun tido.

Hotel nie parking belakang hotel,x tahulah ada x basement....



sama plk kaler baju  izzyan ngan budak tu,budak tu klu x silap anak sama staff hubby kat Sibu dulu,tp skrg dah pindah di Sabah.

letih berenang,minum oren dulu,sblhnya Izzat semakin pjg skrg.

view dr tingkat 13


10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

seronoknya

cheqna berkata...

wah..seronoknya ni..

Rai Ourkizuna berkata...

seronok bebudak dapat berendam masa cuti sekolah ni..hehe

imm berkata...

assalamualaikum..saye follow blog ni ye..sudi2 lah jengah blog saya juge.terimakasih ye:)
http://cikanem.blogspot.com

Daddy Ziyyad berkata...

Kalau nak bawa anak anak ke swimming pool, selain di hotel, boleh cuba juga tanya mana mana kelab golf berhampiran...selalunya club macam ni ada swimming pool...dan charge utk yg bukan ahli tak lah mahal pun...:) Kanak kanak...mmg suka dgn air

Fiza Rahman berkata...

Sama lah kak. Tak sempat lagi bawak anak2 berjalan.

Aju Mohit berkata...

wah2 bebudak kalau dpt mandi kolam mmg tak hengat nak naik dah haha

aby berkata...

salam naz ..
aby klu bawa anak2 berenang, pergi ke Pusat Akuatik Negara di Shah Alam ni jer..
mandila puas2 depa tu kt kolam renang .. kebetulan anak2 aby suka snokerling .. tu yg kerap juga berendam

ros_reeza berkata...

budak-budak seronoklah dapat berendam kan :)

Kesuma Angsana berkata...

budak2 ni dapat mandi kat pool pun dah melompat seronok kan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink