Semaknya... | ! My Lovely Family Blog !



Isnin, 2 Disember 2013

8
Komen

Semaknya...

By Nazayiena Ayiena | Isnin, 2 Disember 2013@4:11 PTG | Filed under

~ Assalammualaikum ~

Kali nie segar sikit mata memandang gambar yg kak Nurul uploadkan nie,hijau,fresh.......
Walaupun hijau segar mata memandang,ada juga mata yg sakit bila memandangnya.
Inilah view laman rumah kak Nurul di kampung setelah ditinggalkan hampir sebulan 
lebih,last blk hari raya haji tu dan blk kenduri Auni minggu lepas ada blk tapi
x tido di sini just  singgah ambik bantal,toto dan selimut nak bawa tido di
 hotel Impress.

Balik minggu nie pun hubby x sempat nak potong rumput lagi sbb spjg sabtu tu
dia monitor org tgh buat auto gate.
Hari ahad plk kenduri kahwin rumah jiran sblh,jadi bertambah semaklah
halaman rumah kak Nurul,huhuhu........
Kadang2 ada terfikir juga,sbb sayang rumah tinggal camtu ajekan,
rasanya dah tiba rasanya nak pindah kerja Melaka.
Tapi kak Nurul rasa hubby mungkin blm bersedia klu nak pindah sana.

Apa2 pun semoga BIL sudi nak potong rumput di halaman rumah kak Nurul.
Kadang2 selalu jgk dia potong rumput di rumah kak Nurul,tapi tgk
jgk  tu,maklumlah org bujang trangtang2 camtu mahu ikut mood dia jek.




sblh sana dua org pekerja berehat slps pasang auto gate.......gambar kak nurul curi dr tepi rumah,huhuhu.....

8 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

perggggggggggg

Maria Firdz berkata...

mmg kena tebas.. bahaya tkut binatang menyelinap dalam semak..

Rai Ourkizuna berkata...

ni kalau ada binatang sembunyik pun boleh tak perasan ni kak.. hehe..

nurbijen berkata...

Nasib baik rumah saya kat M'sia ada mak cik yg tolong tengokkan... bila panjang jer, dia suruh orang dapat potong :)

ZalinZalina berkata...

Luasnya kawasan rumah awak tu Nurul...boleh main bola sepak :)

Zefa NorAsmara berkata...

Rumah ni nampak luas kawasannya.. Boleh tanam macam2 ni.. ;-)

ros_reeza berkata...

kena bersihkan kawasan ni.. takut ada binatang berbisa je kan...

Ratu Hatiku berkata...

hihihi...betul2 semak nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink