Kami ke Cameron Highland Part 1 | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 4 Disember 2013

4
Komen

Kami ke Cameron Highland Part 1

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 4 Disember 2013@4:54 PTG | Filed under
~ Assalammualaikum ~

Nampaknya skrg Pahang,Terengganu dan Johor dilanda banjirkan.
Semoga mangsa2 banjir semua di sana tabah menghadapi ujian Allah SWT.
Apa yg kita harapkan bantuan segera kepada semua mangsa2 banjir ini.
Semoga semuanya selamat.
Tempat kak Nurul nie pun dah seminggu nie hujan.
Kain baju yg x kering pun dah melambak2.
Apa2 pun kita patutnya bersyukur apa yg terjadi ini,Allah maha lebih mengetahui.

Oh ya, penghujung bulan mac hari tu kak Nurul dan anak2 ikut hubby kerja Cameron 
Higland,masa tu blm lagi kejadian tanah runtuh. Walaupun dah lama berlalu
baru hari nie kesempatan nak masuk dlm blog buat kenangan.
 Kitaorg pegi pagi jumaat sbb hubby dia kerja hari sabtu tu,so ptg sabtu dan 
ahad baru dpt jln2 di CH.Kak Nurul dan anak2 baru first pergi CH.
Jalannya bengkang bengkokkan,itupun kita lalu simpang Pulai dan hubby ckp
klu lalu Tapah lg curam jlnnya.


Perjalanan kami,ada masa hujan....

Pemandangan sepanjang perjlnn

dah sampai...

kitaorg duduk di Strawberry Park,ok jgk,luaslah bilik dia.

Dah namanya blogger mestilah nak ambik semua gambar....



dah nama tempatnya strawberry mestilah ada strawberry,belum sempat ambik gambar lg dah tinggal 3 bijik je.

4 ulasan:

Aju Mohit berkata...

seronoknya makan angin, lagi sejuklah kat sana time hujan ni kan kak, pastu pekena teh panas mmg umpphhh ;)

Mas Zull berkata...

assalamualaikum....wah cuti2 malaysia yer...:)

Maria Firdz berkata...

tak pernh lagi sampai sana... huhu

Myra Jay berkata...

Bestnyer p Cameron.. tempat yang sentiasa dirindui :)

Strawberry Park MJ pernah stay free(TIOGA DELUXE SUITE) memang best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink